Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, hogyha nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogyha nem tudom elviselni, hogy a barátnőm cigizni akar?

Figyelt kérdés
Ne kövezzetek ezért, nem tudom más is van-e igy ezzel, de engem ez a dolog nagyon zavar. 3 éve vagyunk együtt, még az elején mondta nekem amikor 15-16 éves volt, hogy 12 évesen sokat cigiztek a barátnőjével, és hogy néha ugy elszivna egy-két szálat. De csak mondta, mert tudta, hogy engem ez zavarna. Engem így neveltek, nálunk senki se dohányzott, engem nagyobb örömmel tölt el a sport es az edzés. És hát három évig nem is mondta többet és nem is cigizett, azt mondta h ő maga miatt nem is akar, meg hogy hülye volt ás hogy én ráébresztettem, de most hogy elmult 18 éves, elkezdett cigizni, előszőr hétvégente a barátaival 3-4 szálat mert hogy az ugyis kitisztul, meg mondta h nem tilthatom meg senkinek, hogy cigizzek, meg ilyenek. Nem is akarom megtiltani, de akaratlanul bánt. Egyre gyakrabban csinálja, elöttem nem szokott, de engem nem tudom, hogy miert de nagyon zavar, ha belegondlok hogy cigizik, meg ha utána ugyjön hozzám, hogy érzem rajta a bagószagot, és ugy puszilgat, de főleg miatta zavar, nem szeretném hogy láncdohányos legyen, vagy valami. Ki is próbáltam miatta, hogy mi a franc olyan jó ebben, elszivtem dohányzó barátaimmal 3 szálat egyik este, nem értettem hogy dobhat ki valaki ezért pénzt, nekem a tüdőm többet ért és olyan büntudatom volt utána, meg másnap is ereztem magamon ezt a büzt, rájöttem ez nem én vagyok, és az első és utolsó 3 szál volt életemben. A cigizesben semmi jó sincsen, csak árt vele magának. Lehet hogy velem a van a gond, de engem ez nagyon zavar, más embert látok olyankor benne, van más is ilyen helyzetben? Örülnék ha leállna vele, mielött rászokna. De ha jó neki ez, akkor hagyom, de én hogy viseljem el? Mert fogalmam sincs miert, nem tudok mit tenni ellene, de ez engem nagyon zavar. :/

2016. júl. 21. 23:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem tudnám elviselni, mert utálom a szagát is. Nagyon örülök, hogy sem a feleségem, sem a családjában senki nem dohányzik. Nem is udvaroltam olyan nőknek, akikről láttam, hogy dohányosok. Barátaim voltak ilyenek, de azt is nehezen viseltem, ha beszélgetés közben rágyújtottak és szívhattam a füstöt. Egész egyszerűen felkeveredik a gyomrom tőle.
2016. júl. 22. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!