Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy bírta, bírja, hogy a párja külföldön dolgozik? Hogyan lehet jobban elviselni a hiányt?
Én pont most elégeltem meg a helyzetet, szakítottunk a Párommal. :(
Valakinek való a távkapcsolat, valakinek nem. Én sajnos az utóbbiak táborát erősítem..
Biztos hogy nehéz.
De nekünk is az, vagy még nehezebb akik itt kint vagyunk, idegenben.
Legyen tervetek, rövid és hosszútávú. Tartsátok is hozzá magatokat.
Sok kapcsolat tönkre megy egyébként így. Legjobb lenne ha utána tudnál menni külföldre.
Nekem egy közel 10 éves kapcsolatom ment erre rá. Éreztem hogy nem mehet így tovább, baj van! Most itthon kulizok, nem jó pénzért... de van nyugalmam és boldogságom. :-)
Ritka amikor működik a kapcsolat ilyen helyzetekben. Annál többen mondják hogy működik.... közben pedig csendben kavarnak a háttérben. :-( 100 esetből 90-nek nem jön össze. Ez normális, gondolj bele.... Miért válasz magának társát az ember ha nem lehet mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!