Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy bírta, bírja, hogy a párja külföldön dolgozik? Hogyan lehet jobban elviselni a hiányt?
Nem vagyok a távkapcsolatok híve, olyan kapcsolatba bele se kezdenék, amiről előre lehet tudni, hogy sok távolléttel jár. De ha már kialakult és megszilárdult a kapcsolat, és úgy megy ki a párom, belátható időre, az nem vészes. Most épp ilyen helyzetben vagyunk. Korábban is volt távol egy-egy hétig, de most egy hónapra megy.
Amit teszünk:
-Mindketten elfoglaljuk magunkat (munka, barátok, hobbik)
-Minden nap beszélünk skype-on. Hogy mennyit, az függ attól, hogy éppen mennyire érünk rá, mennyi mondanivalónk van egymásnak, de nem ritka, hogy napi 2-3 órát is beszélünk (máskor meg csak 10 percet, mert épp van más elfoglaltságunk, vagy épp nincs különösebb mondandónk).
-Én is kimegyek hozzá, már előre tervezgeti, hogy miket fog megmutatni, hova fog elvinni.
Úgy gondolom, elég stabil a kapcsolatunk, hogy ne okozzon gondot a távollét. És én már előre készülök a hazatérésére meglepetéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!