Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik? Illetve miért kapja a fejéhez minden nő, hogy csak jóképű, kigyúrt, pénzes férfi kell?
Tudjátok tipikusan az a lány vagyok, akinek nem feltétlen van igénye egy kigyúrt, jóképű pasira. Vannak elvárásaim ez tény, de nem olyanok amiket sokan képzelnek. Ezzel szemben a legtöbb férfi automatikusan általánosít mindenkivel szemben, és ha már nem is néz ki olyan jól, inkább nem próbálkozik. Kezdem azt hinni, hogy olyan pasi akit én szeretnék nem is létezik. A külsővel nem sok elvárásom van, pusztán egy amit imádok, de még csak ez sem gond, ha nincs így, hogy legyen magas. Oké, 190 feletti pasik jönnek be, de ha 175 engem az sem zavar ha értékes. Viszont belülről egy olyanra van szükségem aki tud a legjobb barátom is lenni egyben, megérti és elfogadja a múltamat, bármikor segít ha gondban vagyok, nem próbál bekebelezni, hagyja hogy kötetlenül éljem az életemet - és most nem párkapcsolati kötetlenségekre gondolok - szereti a rock zenét, a metált, mégha ez a stílusán nem is látszódik, sőt nem is kell, vicces, humoros, rengeteget olvas, intelligens, közben meg egy nagy kocka, pont úgy mint én, szeresse az állatokat, gyerekeket főleg, jöjjön velem szórakozni, táncolni és legyen egy nagyon kicsit, tényleg csak csipkelődésből arrogáns, jószívű, jólelkű és ne vigye túlzásba a romantikát. Ha ennek már csak a fele teljesülne akkor boldog lennék, de sorozatban azt kapom meg, hogy biztos azért nincs senkim, mert külsőre hajtok. Én csak várom inkább az igazit, mintsem sorozatosan válogassak. Miért gond ez? Egyáltalán létezik olyan akit én szeretnék? Vagy ne is álmodjak?
21L
Persze, most tulajdonképpen csak általánosabb tendenciákról beszéltem, a konkrét személyiség ennél jóval összetettebb, és még csak nem is biztos, hogy beilleszthető a tendenciába. Csak ugye amíg az ember nem ismeri a konkrét személyiséget, addig muszáj valamit gondolnia előre. Ha nem teszi, azt úgy hívják, hogy nem tanul a múltból :D
És természetesen elhiszem, hogy olyan vagy, mint amit mondsz, nehogy azt hidd, hogy nem.
Felmerült bennem egy újabb - elméleti - kérdés: én speciel ki nem állhatom a bulikat, utálom a hangoskodást, a furcsa fényeket meg a tömeget, a nyugisabb programokat kedvelem. Emellett a gyerekekért sem vagyok oda. A többi az ugye nagyjából megvan :D Szóval a kérdés: ha olyannal találkoznál, aki ugyan nagyrészt olyan, amilyet szeretnél, viszont 1-2 dologban meg pont az ellenkezője, az nálad még beleférne? Vagy amiben nem felel meg, az legyen inkább semleges? Vagy nem döntöd el ezt így előre, mert majd úgyis a konkrét személyiség számít, meg hogy hogyan jöttök ki? :D
Mint ahogyan írtam a fentiekben is, nekem már bőven megfelelne ha legalább a fele teljesülne. De ha az illető nem szereti a hangoskodást, akkor ne legyen azzal gondja, hogy én viszont elmegyek egy koncertre és jól is érzem magam ott.
Abban meg tökéletesen igazad van, hogy amíg magát a teljes egész embert nem ismerem meg, építő, vagy hasznos kritikát senkiről nem lehet mondani, gondolni. Így elfogadni sem teljesen, mert egészében kell passzolnia. Lehet minden leírásomnak megfelel, de közben hiányzik belőle egy aprócska dolog, ami - még ha meg is határozhatatlan - de hiányzik.
Tudom, hogy írtad, hogy neked elég ha a fele megvan, a kérdés az volt, hogy ami nincs meg az kicsit ne legyen meg, vagy nem baj, ha nagyon nincs meg. De azt veszem ki a szavaidból, hogy nem baj, ha nagyon nincs :D
Én például ha kiérdemled a bizalmam, akkor bárhová elengednélek. Nekem is voltak/vannak lány barátaim, akikkel néha elmentem ideoda, és soha nem csináltunk semmi rosszat, szóval tudom, hogy ilyen létezhet. Csak meg kell győznöd, hogy nálad is létezik :D Ez amúgy egy fontos dolog, amit jó, ha már a legelején felhozol, már csak azért is, mert a másik reakciói segítenek a személyisége megismerésében. Ha meg azt mondja, hogy kizárt, hogy megengedje, akkor legalább hamar rövidre lehet zárni :D
Azért Kérdező, mert túlnyomó többségben ezt szeretik a csajok: jóképű kigyúrt pénzes alfahím. Ezt nyomatja a média, az ilyen pasas státusszimbólum, lehet vele villogni a nagyérdemű előtt.
Nyilván nem mindegyik, de elképesztően kevés a normális nő, aki tényleg magának, és nem a közönségnek hanem magának pasizik.
Ám én is szeretem a jó metál zenét :))) :P
A felvetés amúgy jogos, hogy a lány mit ad bele a kapcsolatba, ha elvár: egy kapcsolat 2 emberen múlik, és ha nincs meg mind a két fél részéről az igyekezet, nem fog működni.
Szerintem sok ilyen férfi létezik, ezek nagy része rám is igaz, és én is ilyen lányt keresek.
A gond az, ha a külső miatt a lány nem akar tovább ismerkedni, és így soha nem tudja meg az adott férfiről, hogy ilyen, ezért a lány azt gondolja, hogy ilyen férfi nem is létezik. Én is így jártam, pedig annyira szerintem nem vagyok ronda, úgy az átlagos rosszabbik felébe benne vagyok. Tehát így megint ott lyukadunk ki, hogy a külső igen is számít.
Tehát, ha most ez a figura teljesítené az elvárásaidat akkor rögtön kezdenél vele, mi? :D Pedig nagy metál-arcnak tűnik... Állatokat is szereti, gilisztafarmja van stb.
Ugyan már... (A képen egy színész van a "Butterfly Effect" c. filmből ő az úgymond "lúzer". (Bár nekem a szemétláda "fiúszövetségiek" lúzerebbeknek tűntek - ki élvezkedik azon hogy a gólyákat szívatja?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!