Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik? Illetve miért kapja a fejéhez minden nő, hogy csak jóképű, kigyúrt, pénzes férfi kell?
Tudjátok tipikusan az a lány vagyok, akinek nem feltétlen van igénye egy kigyúrt, jóképű pasira. Vannak elvárásaim ez tény, de nem olyanok amiket sokan képzelnek. Ezzel szemben a legtöbb férfi automatikusan általánosít mindenkivel szemben, és ha már nem is néz ki olyan jól, inkább nem próbálkozik. Kezdem azt hinni, hogy olyan pasi akit én szeretnék nem is létezik. A külsővel nem sok elvárásom van, pusztán egy amit imádok, de még csak ez sem gond, ha nincs így, hogy legyen magas. Oké, 190 feletti pasik jönnek be, de ha 175 engem az sem zavar ha értékes. Viszont belülről egy olyanra van szükségem aki tud a legjobb barátom is lenni egyben, megérti és elfogadja a múltamat, bármikor segít ha gondban vagyok, nem próbál bekebelezni, hagyja hogy kötetlenül éljem az életemet - és most nem párkapcsolati kötetlenségekre gondolok - szereti a rock zenét, a metált, mégha ez a stílusán nem is látszódik, sőt nem is kell, vicces, humoros, rengeteget olvas, intelligens, közben meg egy nagy kocka, pont úgy mint én, szeresse az állatokat, gyerekeket főleg, jöjjön velem szórakozni, táncolni és legyen egy nagyon kicsit, tényleg csak csipkelődésből arrogáns, jószívű, jólelkű és ne vigye túlzásba a romantikát. Ha ennek már csak a fele teljesülne akkor boldog lennék, de sorozatban azt kapom meg, hogy biztos azért nincs senkim, mert külsőre hajtok. Én csak várom inkább az igazit, mintsem sorozatosan válogassak. Miért gond ez? Egyáltalán létezik olyan akit én szeretnék? Vagy ne is álmodjak?
21L
Barom. Nem ezekre gondoltam ezalatt, hanem inkább erre:
"egy olyanra van szükségem aki tud a legjobb barátom is lenni egyben, megérti és elfogadja a múltamat, bármikor segít ha gondban vagyok, nem próbál bekebelezni, hagyja hogy kötetlenül éljem az életemet"
Ez már nem igazán érdeklődési körök... Hiába próbálsz hasbarázni.
Na, én kb 85%-ban megegyezek az álmaidnak :D
Nyilván nem ezeken múlik, de azért szeretnék kérdezni:
- te milyen magas vagy?
- mi az a múltadban, amit el kell fogadni?
- milyen kötetlenségekre gondolsz?
- űrmetált bírod? :D ( https://www.youtube.com/watch?v=jEjLuyBc-6c )
- mivel szoktál kockulni?
24/F
Hát én sajnos nem vagyok 190, gyúrok és focizok, és ráadásul foglalt is a szívem. A belsőm sem értékes, simán elküldöm a hülyéket a zsiráf román k**va anyjukba.
Pedig olyan szép pár lehettünk volna :((
A nők kegyetlenek!!!44!!
#14 :)
- 167-170, pontosan fogalmam sincs :D de eközött
- tönkretett egy illető több módon is, ez nem publikus
- kötetlenségek például, hogyha el szeretnék menni szórakozni elmehetek, legjobb barátommal ugyanúgy találkozhatok, még annak ellenére is ha pasi, és igazából mindent csinálhatok úgy ahogyan nekem jól esik, hobbik stb csak bezárva nem akarok lenni
- igen :D
- fúú :D lol, gta, cod, cs, diablo, thief, meg igazából mindenféle :D
#19-s akkor idézem magam még egyszer: "Én csak várom inkább az igazit, mintsem sorozatosan válogassak." Szóval eszem ágában sincs összefeküdni, és nem is feküdtem össze fűvel fával.
És nem kell, hogy egy másik férfi megmentsen, erre ott a legjobb barátom. Ő segített kijönni a szarból. Az meg, hogy mi történt velem az tényleg nem publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!