Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szóltok ahhoz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szóltok ahhoz, ha egy fiú macskát tart, akár a lakásban? Tényleg kizáró ok lehet ez valakinél?

Figyelt kérdés

2016. aug. 27. 21:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok, előny is. A macskámat meg akkor sem tartanám kertben, ha kertes házban laknék, még a végén valami idióta ellopja (elég szép macska, úgy néz ki, mint egy orosz kék, persze nem az), megmérgezi, vagy valami kutya széttépi.
2016. aug. 28. 12:25
 22/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én is észrevettem egyébként, hogy a macskások sokkal normálisabban állnak az állatokhoz. A legtöbb kutyapárti, akit ismerek, utálja a macskákat, és azzal büszkélkedik, hogy a kutyája hány macskát tépett szét, a legtöbb macskás pedig (köztük én is), még ha nem is rajong különösebben a kutyákért, elvan velük.
2016. aug. 28. 12:28
 23/33 anonim ***** válasza:

Akkor a kamrában lennének, vagy valami más melléképüetben. Házban nem jó tartani, mert rövid idő után az étkezőasztalon köt ki (nálunk az volt az a nap mikor elég idősnek véltük a kinti - teraszi - életre. Itt bent unalmas volt nekik, kint meg övék az egész kert ami akkora, hogy még emberként is kifáradsz mire körbejárod.

2016. aug. 28. 13:19
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

#23 De minek vennél magadnak állatot, ha kiteszed egy melléképületbe? Dísznek vegyél szobrot vagy plüsst.

Az asztalra ugrálásról meg annyit, hogy nevelés kérdése. Ha tudja a cica, hogy mit szabad és mit tilos, akkor nem csinálja. Másrészt meg az állat nem csak van, neki is vannak igényei, pl játék a gazdájával.

2016. aug. 28. 18:49
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is kinti macskáink voltak, de azért töltöttek benn időt. Télen többet, tavasszal-nyáron meg ők maguk sem akartak benn lenni, inkább rohangáltak szabadon.

A nevelésről meg annyit, hogy mindig fejükre csaptunk, ha fel akartak jönni, de ha nem voltunk ott, az asztalon szimatoltak. Hiába csinálsz akármit, a macska okos, tudja, hogy ha nem vagy ott, nincs fejrepacsi.

2016. aug. 28. 20:04
 26/33 anonim ***** válasza:
Kizáró ok?? Óó dehogy, éppen ellenkezőleg.
2016. aug. 28. 22:24
 27/33 anonim ***** válasza:
52%

"A macskás lányok általában sokkal normálisabbak,kedvesebbek,sokkal kevésbé felszínesek.De ez fiúkra is igaz,ahogy megfigyeltem."

Én nem ezt tapasztaltam kutyabarát rágcsálótartóként, és az én észrevételeimet támasztja alá az is, hogy le lettem pontozva, amiért nem zárnék össze rágcsálót macskával. De gondolom, aki lepontozott, macskás, és teljes nyugalommal választana maga mellé olyan párt, akinek a kutyája széttépi a kertbe besétáló macskákat.

Egyébként juhászkutyák közt nőttem fel, sok kutyás ismerősünk van a francia bulldogostól a pitbulloson át a dán dogosig, és soha nem hallottam senkit azzal büszkélkedni, hogy a kutyája széttépi a macskákat. Egyedül a vadászkutyások meg a kotorékebesek szoktak véres dolgokról mesélni, de ők se macskákról.

Viszont állatorvosnál több macskás is mesélte már, hogy a macskája kinyírta a kertben fészkelő rigókat, meg rendszeresen hozza haza a félig döglött egereket. Mindezt persze úgy, hogy a szállítóban három gombszemű rágcsáló kuksolt mellettem.

2016. aug. 29. 11:50
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát ez nálam elég necces... imádom a macskákat, de anno kimutattak nálam a szőrükre allergiát, bár enyhét, és mondjuk ha elmegyek vendégségbe vkihez 1-2 órára, és ott dögönyözöm a macskát, akkor nem szokott tünetem lenni. Alapból nem lenne hátrány a lakásban tartott macska, engem nem zavar, hogy "mé nem a kertben van", meg a macska nem fiús állat meg hogy többet kell takarítani meg a többi ilyen dolog... sztem még egyszer elmennék allergiatesztre, és azután döntenék. A saját egészségem a legfontosabb.
2016. aug. 29. 14:33
 29/33 anonim ***** válasza:

Lakásban kizáró ok nálam, allergiás vagyok rá, nincs sok kedvem napi 25 órában könnyezni, fuldokolni, tüsszögni és nyáladzani.

Kertben szuper, imádom a cicákat, kint tudom őket simogatni is, annyitól megvéd a gyógyszerem.

Illetve ha a lakásban "hipoallergén" fajtát tart, az sem probléma.

Az állattartás nagy plusz pont.

2016. aug. 29. 15:23
 30/33 anonim ***** válasza:

Amúgy miért skatulyázzák be sokan az embereket "kutyásokra" meg "macskásokra"? Nekünk van 3 kutyánk és 4 macskánk, imádják egymást, akkor mi mik vagyunk? :D nevelés kérdése, és simán elvannak együtt.

Eddig életemben egy embert hallottam arról beszélni, hogy a kutyája kinyírja a macskákat, de ő is csak azért mesélte, mert panaszkodott, hogy nem tudja mit tegyen ez ellen, és hogy mennyire sajnálja a macsekokat, és úgy szeretne sajátot, csak hát úgy nem lehet.

Annak meg, aki írta hogy az allergiásoknak jót tesz a macskaszőr, annak ajánlanám, hogy ücsörögjön egész nap a saját taknyában fuldokolva, és utána adjon ilyen okos tanácsokat :D 5 éve volt cicánk, mikor allergiás lettem rá.

2016. aug. 29. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!