Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szóltok ahhoz, ha egy fiú macskát tart, akár a lakásban? Tényleg kizáró ok lehet ez valakinél?
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 21:22
11/33 anonim válasza:
A felettem lakó két csávó is macskát tart. Az igaz, hogy b uzik is...
12/33 anonim válasza:
Olvastam, hogy macskaallergiát(szőr)macskatartással gyógyítanak.
Ahogy gyerekkorban is ajánlott a koszban - porban való mértékletes immunerősítés.
13/33 anonim válasza:
Inkább előny ha macskát tart, általában akik a macskákat szeretik azok jobb emberek. Azt meg nem tudom miért képzeli bárki is hogy koszt csinál a macska meg minden csupa szőr tőle... mert ez nem így van egyáltalán. Az ember több koszt csinál mint egy macska. A porszívózás meg alap macska nélkül is, és akkor szőr sincs.
14/33 anonim válasza:
Igen, valakinek az. Nem tudom miért vagy ezen meglepődve. Én nem vagyok oda a macskákért. Lakásban amúgy sem tartanék állatot. Nem hiszem, hogy sok közös lenne bennünk egy olyam fiúval akinek macskája van.
16/33 anonim válasza:
Nekem mindig is volt macskám és nem vagyok b...zi! :-) Amelyik lánynak ezzel gondja van (mármint a macskatartással) :-), az nem hozzám való...
33f
17/33 anonim válasza:
én kicsit sem szeretem a macskákat, kutyapárti vagyok, de elfogadnám. persze csak ha az ágyra és a konyhában a pultra, asztalra nem mászik fel.
18/33 anonim válasza:
Nálam az, de nem azért, mert nem szeretem őket (pedig nem igazán szeretem őket), hanem mert rágcsálótartó vagyok. Soha nem zárnám össze a ragadozót a prédájával, szegény dögjeimnek megállna a szíve a stressztől.
19/33 A kérdező kommentje:
11-es,ezt én is tapasztaltam.A macskás lányok általában sokkal normálisabbak,kedvesebbek,sokkal kevésbé felszínesek.De ez fiúkra is igaz,ahogy megfigyeltem.Sokan utálják,bántják a macskákat.De ha valaki az én macskámat bántja,annak a fejét a machetémmel fogom levágni
2016. aug. 28. 00:46
20/33 A kérdező kommentje:
Ezt persze nem gondoltam komolyan
2016. aug. 28. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!