Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik nem akarnak gyereket, miért nem akarnak? Kort is írjatok.
1, nem akarom, hogy idővel börtöntöltelék legyen;
2, jobb így;
3, a válások, szétment kapcsolatok aránya Mo.-n is nagy. Miért szívjon más hülyesége miatt? (34)
#12 Bárcsak így gondolkodtak volna a szüleim...
27
Nem mindegy? Ez pont nem az a téma, amit meg kell indokolni!
Egyébként én nő létemre nem akarok, és pont. A miértek az én dolgaim, másnak semmi köze hozzá.
Ez olyan, mint "miért nem szereted a spenótot?" Mert nem. Kész, nem kell túlragozni.
Ha a szüleitek is így gondolkodtak volna, akkor ti sem lennétek. Erről mit gondoltok? - hogy ennek semmi köze a kérdéshez, és nem érv, csak vergődés.
Mellesleg jobb lenne, nem kéne nap mint nap a túlélésért küzdenem, mert arra volt esze, hogy megcsináljon, de segíteni azt nem.
Tudod, a dugás, és a szülés még a könnyebbik része, de azzal a gyerekkel foglalkozni is kell elég sok ideig.
# 12
Teljes mértékben leszarom.
Húsz évesen nem akartok még gyereket, ezt teljesen normálisnak tartom. Ezért is kértem, hogy írjatok kort.
Én se szerettem a gyerekeket húsz évesen és nem is akartam gyereket. Harminc felé kezdett megváltozni a gondolkodásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!