Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt olyan időszak, amikor azt mondtátok, ti nem akartok gyereket?
Fiatalon tudatosan nem akartam az életemet felborítani, valahogy úgy voltam, hogyha sikerül megteremteni a körülményeket a gyerekvállaláshoz, akkor majd megváltozik a hozzáállásom is.
Az egyik partnerem emiatt szakított velem....nagyon nehezen viseltem, de így később beláttam, hogy jó döntést hoztunk. Most éppen BABA projektben vagyunk, még nem sikerült megfogannia, de bizakodunk.
Sikerült olyan egzisztenciális körülményeket teremteni, hogy a gyerek érkezése miatt nem kell nélkülözni, többlet munkát vállalni, szóval a körülmények adottak.
20 évesen szülői támogatás nélkül biztosan nem vállalnám be, mert ha kiesik az egyik kereset, akkor nagyon nehéz a megfelelő körülményeket biztosítani, és a sok stressz kikezdi még a legstabilabb kapcsolatot is.
38F
Még most is 26 éves vagyok.
Előbb a karrier,pénz,siker aztán majd a gyerek kb. 10-14 év múlva van idő még bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!