Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek hány évesen jött el, hogy szeretnétek gyereket? Vagy hány évesen szeretnétek? És mennyit? Szoktatok ilyenekről álmodozni?
Persze, erre már most tudom a választ. Kb. 28-32 évesen tudom elképzelni durván, hogy családot alapítok. Addig kalandozok, utazgatok majd a világban, építem a vagyonom és az egzisztenciám, élvezem az életet a magam módján. Kb 3-4 gyereket tudok elképzelni majd.
Szoktam erre gondolni, mert szeretnék tényleg apa lenni, de tudom hogy a család alapjainak lerakásához még idő kell férfiként. Ja és majd mindenképpen egy kb. 20-25 éves nővel szeretnék gyerekét a előbb említett koromban, tehát pl. 30-as nővel el sem tudom képzelni.
21/F
Az a tapasztalat, előttem szóló srácok, hogy ezt még lehet, hogy újragondoljátok addig és az élet is felülírhatja. :) Pl. attól függ nagyrészt, hogy mikor, milyen nővel hoz össze a sors. Mert ugye ember tervez, Isten végez.
Mivel a párom 3 év múlva szülni szeretne, így 33 éves koromra tervezzük. Nekem ráérne 35 évesen is, de kb egy idősek vagyunk, így az már neki kicsit késő volna.
3: Most is van kb velem egykorú barátnőm, akibe szerelmes vagyok és tartósan vele vagyok, de tudom hogy tőle nem akarnék gyereket. Ő a köv. pár évben simán el tudná képzelni, én meg még jó ideig nem.
Ezt nyilván nem mondom el neki, mert a nők szuper-hosszútávra terveznek legtöbbször és ha azt mondanám neki, hogy bocs, de esélyesen van még pár boldog évünk, aztán elválunk, akkor egyből otthagyna. Tehát ezt neki nem kell tudnia.
Tudom hogy akivel majd egyszer gyerekeim lesznek, az a nő jelenleg még egy beleegyezési korhatár alatt lévő kislány.
Szóval bocs, de én a szerelemhez is már racionálisabban állok hozzá. Régen voltam kamasz koromban hősszerelmes is, de azóta nem a mindent elvakító rózsaszín köd irányítja az életem.
4.: Amit csinalsz az undorito szemet dolog! Szegyelld magad! Ha nem akarsz semmit a notol ne szorakozz vele mert a legszebb eveit rabolod el. Az ilyen ferfi nem is erdemel not
20/L
7:
Le vagy szarva. Azt csinálok, ami nekem jó. Akármit gondolsz rólam így is kapok nőt és így is boldogan élem az életem. Nem szégyellem magam, hanem örülök hogy meg tudom valósítani a saját boldogásomat.
9: Oké, elfogadom hogy így gondolod.
Mivel van engedélyem pisztolyt tartani, így ha az apja meg akarna verni akkor lelőném önvédelemből. Úgyhogy ezt nem javaslom neki sem és senki másnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!