Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen kompromisszumokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen kompromisszumokat kötöttetek a párkapcsolatotok érdekében?

Figyelt kérdés

Egyrészt amiről ti mondtatok le, másrészt amit elfogadtatok a párotokban, de nem apróságok hanem komolyabb dolgok (nyilván ez szubjektív, de az érthető ha neked "pont az a tevékenység" nagyon fontos).

Megbántátok-e vagy megérte-e ezekről a dolgokról lemondani/vagy elfogadni h a másiknak ez kell, mert 5 10 15 év boldog házasságot (gyermekeket) kaptatok cserébe.

A harmadik gondolatom: Mennyire változott ez meg bennetek ahogy telt az idő? (Gondolom 30 fölött máshogy gondolkodnak az emberek, elfogadóbbak mint 20 évesen.)

2016. aug. 26. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Idegen országban telepedtem meg, beilleszkedtem és megtanultam a nyelvet (vagyis még tanulom:)). abszolót megérte, mert Ő az első aki mellettem áll, nem megy kázni a legelső gondnál hanem jön és segít (ahogy én is).

Nem bántam meg. Néha fáj hogy távol kell élnem. én mindig magyar családot szerettem volna, de örülök hogy így alakult, nem kell rettegnem, mikor csalnak meg :)

2016. aug. 26. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Semmiről nem kellett lemondanom.
2016. aug. 26. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Semmilyen kompromisszumot nem kellett kötnöm.

Kölcsönösen elfogadjuk egymást úgy, ahogy vagyunk, egyikünknek sem kellett lemondania semmiről.

2016. aug. 26. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Kelleni nem kellett, de abbahagytam a dohányzást.
2016. aug. 26. 12:00
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
32%

Néha még nőkkel is szóba álltam, a siker érdekében.

Megbántam-e? Meg.

26/F

2016. aug. 26. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Még nem komolyat se nagyon tudok mondani szerencsére.
2016. aug. 26. 12:29
 7/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
81%
Egyenlőre még komoly kompromisszumokat nem kellett kötnünk. Alapjaiban megegyeznek a dolgaink. Szóval egyenlőre semmi nincs. Mindent meg tudtunk eddig beszélni vagy oldani úgy, hogy egyikünknek sem kellett lemondania semmiről.
2016. aug. 26. 12:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Az komoly. Már már álomba illő.
2016. aug. 26. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Komoly kompromisszumot nem kellett kötnöm a párommal, ha kölcsönös az odafigyelés, és hasonlóak az alapelveink.

Előtte volt elég komoly "kompromisszumokkal" terhelt kapcsolatom. Nem érte meg, az ilyesmi csak ideig-óráig működik nekem, mert ha folyton csak gyűlik a feszkó, akkor abból harmónia nem lesz.

Én az idővel pont nem elfogadóbb lettem Húsz évesen még görcsöltem a párom elvárásain, most, túl a harmincon eszemben se lenne azokat a dolgokat elviselni, teljesíteni. Örülök, hogy találtam egy tökéletesen hozzám illő partnert, akinek a gyengéit, rossz tulajdonságait elfogadni pont nem jelent kompromisszumot, de ha nem lenne, akkor se vergődnék olyan kapcsolatokban, mint fiatalabb koromban. Inkább elégedetten egyedül lennék.

2016. okt. 10. 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajotok van az 1-es válaszommal?
2016. okt. 10. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!