Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az egómat bántja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az egómat bántja csak vagy szeretem?

Figyelt kérdés

Adott egy barátság, amiből lett szexkapcsolat. Majd fülig beleszerettem de mivel sokáig tartott ez az egész barátság extrákkalosdi (2 és fél év) úgy érzem kiszerettem belőle. Vagyis így éreztem kb 2 hónapig most, hogy hirtelen 4 napja nem is beszéltünk hiányzik és sokat gondolok rá, és bánt amikor látom, hogy más lányokat lájkolgat a közösségi oldalon. Igazából szeretném, hogy írjon de nem ugornék a nyakába meg semmi extra ilyen csak jól esne ha keresne. Nagyon rég nem beszéltünk ilyen sokáig. Álltalában minden nap de nagyon rossz esetben minden másnap beszélünk.

Mielőtt megkérdeznétek én miért nem írok rá, ne kérdezzétek. Félek, hogyha nem keres magától akkor minek írjak én? Régebben szoktam de mostanság negyed évente 1x ha én írok rá.

2016. aug. 23. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szereted.
2016. aug. 24. 02:00
 2/2 Költőnő? ***** válasza:
Jaja.
2016. aug. 24. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!