Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég lehet valaki számára, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég lehet valaki számára, ha csak annyit tudok nyújtani neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

2016. júl. 29. 17:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Van hogy elég, van hogy nem. Az adott személytől függ.
2016. júl. 29. 17:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt kifejthetnéd kicsit bővebben.

Mi az, amit nem tudsz megadni?

Szex? Gyerek? Házasság?

2016. júl. 29. 17:17
 3/17 anonim ***** válasza:

Ezt kifejthetnéd jobban is. Nem tudod kielégíteni, nincsenek közös programok, semmi anyagiak?

Valakinek lehet elég, de nekem nem lenne az.

2016. júl. 29. 17:19
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen elég.
2016. júl. 29. 17:25
 5/17 anonim ***** válasza:
Nagyon is elég kell hogy legyen... Aki nem tud előbb önmagadért szeretni, az nem is érdemli, hogy küzdj, hogy bármi többet megadj neki.
2016. júl. 29. 17:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Férfi, vagy nő vagy? Ha nő, akkor igen. Ha férfi, akkor nem.
2016. júl. 29. 17:33
 7/17 anonim ***** válasza:

Karib tengeri hajóútra is azért viszik el az embert mert szeretik, és piros mogyoróst is ezért vásárolnak számára.

A kérdés nem egyértelmű.

2016. júl. 29. 17:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Csak azért kérdezem, mert néha... hogy mondjam... kevésnek érzem magam. Semmilyennek. Unalmasnak. Jó tudom, majd jönnek a válaszok, hogy ez biztos nem így van... Lehet. Nem tudom. Egy biztos, hogy nagyon túláradóan és szenvedélyesen tudok szeretni. Ezt sokan nem hiszik el rólam, de csak mert nem mindenkit, ez kevesek kiváltsága. És igen, nokedlit tudok szaggatni, nem erről van szó :D Nem tudom meg tudnám-e jól fogalmazni.
2016. júl. 29. 17:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Tehát úgy érted nem vagy partner, csak szerető társ? :) Ez aranyos :)

Tökéletesen elég :)

2016. júl. 29. 17:44
 10/17 anonim ***** válasza:
8: Ha nő vagy, akkor elég.
2016. júl. 29. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!