Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális dolog ez?

Figyelt kérdés
Párom 24 éves.Külön lakunk, neki van egy 14 éves öccse. Ha nem vagyok páromnál, az öccse vele alszik. Nem tudom miért, de én ezt így, ilyen idős korban nagyon is furcsának találom. Szerintetek mennyire normális dolog ez?
2016. aug. 23. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Feldmár András magyar származású kanadai pszichológusnak a saját fia 4 éves koráig pelenkát hordott és nem erőltette a szobatisztaságra. Kicsit más téma, de érted a lényeget. Lehet, hogy szüksége van egy támaszra, jó a kapcsolatuk. Majd kinövi hamarosan.
2016. aug. 23. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon nem normális
2016. aug. 23. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
A miért a lényeg. Ha van két ágyuk, akkor nem hiszem, hogy ok nélkül alszanak együtt. Kérdezd meg tőlük az okát!
2016. aug. 23. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fura
2016. aug. 23. 21:54
 5/5 RoseTyler ***** válasza:

Sokan nem szeretnek egyedül aludni, mégis kénytelenek.

Én pl. 14 évesen és később is rettentően féltem éjszakánként, de sajnos egyedül kellett aludnom.

2016. aug. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!