Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. A legtöbben miért nem akartok nősülni? Gyerek oké, házasság nem? Miért?
Több éves kapcsolatban vagyunk. Van két gyereke is az előző párjától. Őt sem vette feleségül soha, de a kezét megkérte.
Az én kezem is megkérte már számtalanszor a 10 év alatt. Sosem lett belőle semmi, ilyen - olyan mondva csinált indok miatt.
Eleinte nem is érdekelt. Nem számított a papír. De pár éve mi neveljük a gyerekeit. Sokat járok én intézkedni a szülők helyett. Bele fáradtam, hogy egy senki vagyok jogilag. Folyton beleegyező nyilatkozatokért, meg aláírásokért kell
Mi az, hogy legtöbben? :D
1 embert leírtál, hogy ő nem akar, és akkor már a legtöbb nem akar?
Amúgy egyszerű az indok, azért az nem olyan dolog, hogy "járunk-e", oda már egy olyan nő kell, akivel tényleg le tudnám élni az életemet. Sok olyan kapcsolatot látok, hogy a srác el van, 3-4 szer találkoznak 1 héten a barátnőjével, van egy kis digi-dugi, aztán ennyi. De a házasság már nem erről szól, ott már a nőnek is bizonyítania kell azt, hogy "méltó" arra, hogy elvegyék. Nem elég annyi, mint mondjuk egy sima kapcsolatra, ami akármelyik pillanatban felbontható.
Bocsi, véletlenül elküldte.
Szóval uom már, hogy én nem vagyok elég, ha intézni kel valamit. Márpedg ezeket nekem kell csinálni.
Plusz sehol sem vesznwk komolyan, ha meghallják azt a szót, hpgy a "párom". Amikor tévedésből feleségnek, vagy anyukának hisznek, sokkal könnyebb minden.
Más férfiakkal is beszélgettem ilyesmiről.
Ők mind azt mondták, csak azért volt esküvő, mert a nő szerette volna. Miért?
Nem magamhoz láncolni akarom, csak gördülékenyebbé tenni az életünk. Miért kell félmi attól a darab papírtól 10 év után?
Akkor is benne vagy, ha szerződést írtok előtte-közben, hogy válás esetén nem tapsolhatod el mindenét?
Első, házasság előtti szerződést is simán alá írnék. Nem a pénze kell.
Na meg ezt a szót is utálom már, hogy "párom". Az a galambnak van. Nem vagyunk már tinik.
Dehogy akarnék nagy esküvőt! Ezt neki os mondtam már. Tiszta pénz kidobás.
Bőven elég lenne a város háza egy kínaiban vásárolt fehér ruhában.
Én feleslegesnek tartom. Ha szeretjük egymást és minden nagyon hiper szuper , minek az esküvő.
Én speciel gyereket sem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!