Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti ismerkednétek Facebook-on? Kedvesen rátok ír egy srác, hogy "Szia ismerkednél velem? Vagy barátkoznál? " Mit tennétek?
Én nagy valószínűséggel nem válaszolnék egy ilyen üzenetre. Számomra a fész nem társkereső, és világosan kint van az oldalamon, hogy ismeretlenül ne nagyon jelölgessen senki, mert nem reagálok rá.
Amennyire emlékszem, egyetlen kivétel volt ez alól: valami butácska stratégiai játékkal játszottam anno, ahova face fiókkal kellett regisztrálni. Onnan a játék okán sok ismeretlent visszajelöltem, és volt egy srác, aki utána ismerkedni próbált hasonló szöveggel, de elég ügyetlenül próbálkozott, néhány alapvető udvariassági kör után nem is keresett többet - lehet, nem tűnt elég lelkesnek a válaszom. :)
Azért mert a másik nem akarja mondjuk? :D Nehogy már te mondd meg neki, hogy mit akarjon... Főleg ilyen béna szöveggel. Attól, mert neked valami egyértelmű, nem jelenti azt, hogy másnak is. Persze, hogy a sok férfi ezt gondolja, mert őket általában az vezéreli hogy találjanak végre egy lyukat amit dughatnak, a lányoknak viszont nem csak erről szól az életük. A férfiak meg felháborodnak, mert azt hiszik nekik joguk van mindenkihez odamenni és a lányoknak kötelező fogadni a közeledést. Hát nem.
A facebook sok embernek egy magánszféra, ahol az ismerőseivel tartja a kapcsolatot. Intelligens ember ezt felfogja.
#18 Bizonyára van olyan nő, akinek nem jelent problémát. Viszont te véleményeket kérdeztél, így szerintem az a minimum, hogy nem nézed le az olyan válaszolót, aki nem ért veled egyet. :) Nem "rosszul" látjuk a dolgot, hanem egyszerűen másképp, mint te.
Kiragadtad a távolságot valamelyik válaszból, holott nem a távolság a lényeg, az csak egy példa volt. A lényeg az, hogy a face alapvetően nem társkereső (bár vannak ilyen témájú csoportok, és jó is, hogy vannak, miért ne lehetne kihasználni az oldal előnyeit), és az, hogy ismeretlen nőkre ráírogatsz, akik nem jelzik az adatlapjukon egyértelműen, hogy erre vágynak, az kb. azzal egyenértékű, mintha a szomszédos paneltömbben minden lakásba becsöngetnél, ahol női név van kiírva, mert hát közel lakik, és mi van, ha pont ismerkedni akar...
Nem arról van szó, hogy TILOS így ismerkedni, hanem egyszerűen annyiról, hogy nektek is meg kell érteni, van, aki nem vevő erre. Ettől függetlenül nem lesz az illető nő felszínes vagy szimplán k-va, nemes egyszerűséggel olyan valaki, aki nem kedveli az ismerkedés ilyen formáját. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!