Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a monogámiáról?
Számomra az egyetlen elfogadható formája egy párkapcsolatnak.
37 vagyok.
Érdekes, de a mi korosztályunk többsége a monogámiát normális dolognak tartja, sőt. Többnyire a válások oka is az, hogy ezt az egyik fél megszegi.
A 25 alattiak egyre többen gondolják úgy, hogy nyitott kapcsolat, és rövid együttélések 2-5 év) kell hogy alkossák az életét.
Remekül benyaltátok a családellenes propagandát.
A társadalom azért ilyen gyenge, mert nincs összetartozás. A legfontosabb az egyén, az ego.
Ne legyen családod, ne tarts össze rokonsággal, ne légy aktív tagja a közösségnek! Csak magadra gondolj!
Így lesz a birkanyáj könnyen irányítható a média által.
Nem ilyen választ vártál?
Tudom.
De akkor ideje felébredni.
Eddi jó volt így kalandozni, meg csak a barátoknak, ismerősöknek élni, amikor csak lehet, szétcsapni magunkat, hülyeségeket csinálni. Aztán lett egy barátom egy éve, és sokkal jobban érzem magam. Én se hittem benne, hogy egy emberrel meg tudok lenni, aztán mégis. A megfelelő ember ha ott van, nem érdemes totojázni.
Neked meg a barátnőd láthatóan nem az igazi, akkor hagyjátok szépen egymást szerintem.
20L
Nem értem miért vagyok le szavazva, attól még, hogy ti nem tudjátok elképzelni ezt, miért ne tudna más egy emberrel öregedni meg?!!
Látom összegyűlt a sok boldogtalan kiégett ember -.-
szerintem érdemes kettéválasztani, az érzelmi, és testi monogámiát.
van aki nem tudja elképzelni, hogy mást is szeressen, mint a párját, de a szexet szívesen megtenné mással, is.
ha mindkét fele a párkapcsolatnak így gondolkozik, akkor nyitott kapcsolatban élve teljesen jól le tudják élni az életüket. este otthon találkoznak, együtt nevelik a gyereküket, gyerekeiket.
ha sok emberbe szerelemes valaki, akkor egybe se. (szerintem) nincs állandóság az életében, nincs egy érzelmi biztonsága.
14-es nagyon szépen beletrafált a lényegbe!
Ez az újabb trend, amit sulykolnak a médiában, a kapcsolatokban is "mindent rögtön" elvet plántálják az emberbe, egy hosszútávú kapcsolat meg nem éppen így alakul ki és marad meg. Sajnálom a korosztályomat.
25L
# 11: Fogadja egyetértésemet.
24/F
Mármint a 11-es-re értettem, nem 14-esre :D:D
19:43-as voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!