Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinén FIÚK, tudtok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinén FIÚK, tudtok szerelmesek lenni?

Figyelt kérdés
Nállam ez valahogy képtelenség,hogy egy fiú szerelmes legyen(bocs a kivételekért).De tudtok ti azok lenni?Hogyha igen mitől?:D
2010. ápr. 19. 20:20
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

tudom,en is ateltem ilyet egy par eve,majdnem meg is tettem,csak nehezen tartottam vissza magam,rendben tudom hogy szemtelenseg volt tollem,de mostmar sajnalom is komolyan

clyde

2010. ápr. 23. 23:29
 42/44 anonim ***** válasza:
nemtom mennyire gondolod komolyan amit irtal, de remelem. koszonom, hogy nem ignoraltad a keresem :)
2010. ápr. 23. 23:38
 43/44 anonim ***** válasza:

kedves 23 38 as,ha mindenki ilyen szepen tudna valaszolni minden kerdesre mint te most,az nagyszeru lenne,ezert tisztellek es becsullek teged,csak egy par valasz elolvasasa utan,nagyon fel tudok idegeskedni,vagy kerdes utan,aztan irok en is minden hulyeseget,de te egy kedves szemely vagy

clyde

2010. ápr. 23. 23:49
 44/44 anonim ***** válasza:
kösz. örülök, hogy nem a rosszabb választás mellett döntöttél pár éve :)
2010. ápr. 24. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!