Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinén FIÚK, tudtok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinén FIÚK, tudtok szerelmesek lenni?

Figyelt kérdés
Nállam ez valahogy képtelenség,hogy egy fiú szerelmes legyen(bocs a kivételekért).De tudtok ti azok lenni?Hogyha igen mitől?:D
2010. ápr. 19. 20:20
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Alap dolog h a pasi is lehet szerelmes... Csak azt a nők nem szeretik, mert akkor egyből meleg vagy nyálas bunkó. Ezért sok pasi inkább ne mmutatja ki... Én megtaláltam az igazit 4 éve boldogok vagyunk, és neki ki lehet mutatni mi a szerelem! 22f
2010. ápr. 23. 20:32
 22/44 anonim ***** válasza:

Voltam, vagyok, leszek. Lassan 3 éve...

17/f

2010. ápr. 23. 20:40
 23/44 anonim ***** válasza:
Tudunk:D és attól ha valami meg fog minket egy lányban:D
2010. ápr. 23. 20:45
 24/44 anonim ***** válasza:

Tudunk, csak sajnos, ahogy előttem is írták, ez ma valamiért gáz...

19/F

2010. ápr. 23. 20:47
 25/44 anonim ***** válasza:

persze hogy tudnak a fiúk is szerelmesek lenni. :)

csak hát igen.. észrevettem, hogy sokan inkább bunkóznak a lányokkal, mert ugye sokan azt gondolják hogy nem szeretik a ,,nyálas" embereket... hát én személyszerint nagyon odáig vagyok, egy hízelgő fiúért, aki nem bunkózik.. van akinek a pap,van akinek a papné. :)

2010. ápr. 23. 20:52
 26/44 anonim ***** válasza:

20 52 es igy van,egyet ertek veled,en nem fogok megvaltozni 10 lanyert akik a szerelmes nyalas fiukat kedvelik,inkabb maradok bunko mert 10x10.000 lany kedveli ezeket a fiukat,ez a "trendi"

clyde

2010. ápr. 23. 21:05
 27/44 anonim ***** válasza:
14 vagyok 1 éve szerelmes vagyok egy csajba de baszhatom hiába velem egyidős mindig idősebbb fiúkat keres egyre jobban fáj,de nem tudok mit tenni.:S
2010. ápr. 23. 21:15
 28/44 anonim ***** válasza:
ha nemadják meg magukat olyan hamar a lányok akkor van bennük valami érdekes...ha megadják magukat akkor meg csak annyit érnek, de azokat mindenki szereti persze csak addig az ideig....
2010. ápr. 23. 21:33
 29/44 anonim ***** válasza:
Őszinén LÁNYOK, tudtok szerelmesek lenni?
2010. ápr. 23. 21:43
 30/44 anonim ***** válasza:

Ne általánoítsunk már. Minden ember más és más. gyanúgy lehet mindkét nem szerelmes. És az, hogy ez kiben milyen reakciót vált ki, az is egyénfüggő. És egyébkét ha senki sem merné kimutatni az érzéseit, akkor senki nem lehetne szerelmes igazán...

Szóval sztem nem kéne az embereknek így viselkedni.

18L

2010. ápr. 23. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!