Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinén FIÚK, tudtok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinén FIÚK, tudtok szerelmesek lenni?

Figyelt kérdés
Nállam ez valahogy képtelenség,hogy egy fiú szerelmes legyen(bocs a kivételekért).De tudtok ti azok lenni?Hogyha igen mitől?:D
2010. ápr. 19. 20:20
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Uccsó vagyok, és én igazán olyan lány vagyok, aki tud szeretni. És tudja milyen jó is az. És asszem, h akkor a partnere is megtudná. :D
2010. ápr. 23. 21:44
 32/44 anonim ***** válasza:

21 44 mindenki ezt mondja hogy ne altalanitsunk,akkor szerintem nyugodtan lehet,a valaszbol kiveszem hogy nincsen partnered,hat akkor gyere es mutasd meg mennyire tudsz szeretni

clyde

2010. ápr. 23. 21:52
 33/44 anonim ***** válasza:

21:44es vagyok. Olyan embernek mutatnám meg, hogy én mennyire tudok szeretni, aki meg is érdemli azt. :)

És viszont tudna szeretni.

2010. ápr. 23. 21:57
 34/44 anonim ***** válasza:

21 44 en tudok szeretni,csak azt ki kell erdemelni,nagyon sokat csalodtam mar az eletben,ezert nem konnyu megbizni masban,es megegyszer nem akarok csalodni

clyde

2010. ápr. 23. 22:02
 35/44 anonim ***** válasza:

Hát pedig elég sokat csalódunk az életben.:(

De én még elég fiatal vagyok, de így is sokat csalódtam én is már...és az ember ezért is fél az újtól...

2010. ápr. 23. 22:07
 36/44 anonim ***** válasza:

en szeretem az uj dolgokat hidd el,az uj kapcsolatokat is,csak nem mutatom ki mennyire szeretek valakit,ennyi az egessz,ha megkapom tolle amit en adni tudok,akkor kimutatom,addig nem.

clyde

2010. ápr. 23. 22:15
 37/44 anonim ***** válasza:
Igen, megvolt, de az illető úgy kicsinált, hogy rövid mérlegelés után arra jutok még 8 hónappal a szakítás után is, hogy soha többet nem akarok. Hallani se róla.
2010. ápr. 23. 22:20
 38/44 anonim ***** válasza:
kedves Clyde! olvastam pár kommentedet, es hat mitmondjak. eleg kegyetlenek voltak. elhiszem, hogy sokszor csalodtal, de talan akkorse kene ilyen bunkonak lenni olyanokkal szemben, akit nem is ismersz. es a sertegetesekkel meg jot nem okozol a kerdesek irojanak. tehat ha te ismered milyen erzes, ha valami rossz, es azt garantalom, hogy egyaltalan nem szereted, akkor ne okozz masoknak se rosszat. remelem legalabb elolvasod. koszonom
2010. ápr. 23. 22:35
 39/44 anonim ***** válasza:

22 35 os,csak olyan kerdesekre valaszolok durvan amelyikek naponta tobbszor is megjelennek,hulye kerdes hulye valasz,meg olyanok vannak hogy sirok a rohogestol,egy normalis kerdesre,persze megprobalok normalisan is valaszolni,tudom milyen erzest keltek az emberekben nagyon jol,de muszaly,maskeppen nem ternek eszhez,lassak hogy az emberek lenezik azokat akik 14 evesen mar szexeltek,legalabb a tobbi elgondolkozik hogy megtegye e vagy sem,ha a szulok nem kepesek felnevelni egy gyereket

clyde

2010. ápr. 23. 22:41
 40/44 anonim ***** válasza:
ertlek, de akkor nemlehetne oket inkabb bekenhagyni ugy, hogy inkabb semmit nem irsz? gondolom emlekszel meg tegnap ota, hogy konkretan mire celzoztam. en nem lennek annak az illetonek a helyeben. es ha megis olyan helyzetbe kerulnek, hogy teljesen magam alatt lennek, lehethogy komolyan csak arra a serto kommentre lenne szuksegem hogy kiugorjak a vonat ele. szinte belegondolni is rossz, hogy mennyi ongyilkossag van ilyen okokból.
2010. ápr. 23. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!