Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan pár rajtunk kivül akik hetente 1x találkoznak?
És ha igen, hogy bírjátok és mi az akadály?:S
17/L
Igen,mi is:) Egész jól bírjuk(már ha jól számolom 4 hónapja,ráadásul már az elejétől fogva csak hetente 1x tudtunk találkozni,ismerkedés gyanánt:D),hálistennek a drágámat nagyon megbízhatónak ismertem meg,úgyhogy legalább a féltékenységgel nincs probléma.Egyébként meg 100 km van köztünk:P Hétköznap ő ugye dolgozik,csak hévégén jön haza,én se tudok menni hozzá,mert a suli miatt nem vagyok túl mobilizálható.Hiányzik,hiányzik,én is neki,de mégis van benne jó is:nem ununk egymásra és ha végre megint találkozunk,nagyon tudunk örülni egymásnak:)Ha fél évvel ezelőtt kérdezel,azt mondom,hogy nem preferálom egyáltalán a távkapcsolatokat,mert ezelőtt volt egy NAGYON sz*r távkapcsolatom,ahol teljesen kikészültem(nem volt túl megbízható az exem,a távolság csak rontott a dolgokon...),természetesen rámsütötték,hogy betegesen féltékeny vagyok,közben pedig kapják be,mert miért ne legyen féltékeny az ember lánya,ha oka van rá?:DÉn mostmár azon fogok problémázni lassan,hogy hogy fogjuk egymást elviselni,ha majd jövő hónaptól állást vált,hogy többet tudjon itthon lenni...Mekkora problémák ezekxD
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!