Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan pár rajtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan pár rajtunk kivül akik hetente 1x találkoznak?

Figyelt kérdés

És ha igen, hogy bírjátok és mi az akadály?:S

17/L

2010. ápr. 19. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen! Mi! 22L/30F, 25km-re lakunk egymástól és a pasim dolgozik! Van hogy hajnal 3ra kell mennie, persze ilyenkor nem alszik nálam, csak akkor ha másnap szabadnapos, ami heti 1X, max. 2X fordul elő!!! Nem kell mindig egymás nyakán lenni! Főleg mert így tuti nem untok egymásra!!!
2010. ápr. 19. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nincs barátom, de a barátnőmék egy héten egyszer taliznak, mondjuk akkor egymásnál alszanak általában. Lány 16 fiú 19 más suliba járnak, és viszonylag messze laknak egymástól, valamint a lány szülei amúgy se engednék hétköznap a lány tanulmányai miatt. De már több min egy éve együtt vannak.
2010. ápr. 19. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt néhány távkapcsolatom. Mindegyik esetben csak a 7végék jöhettek szóba, mert 7közben nem értünk rá utazni suli miatt. Jó, mert nem un rá a másikra senki, nem laposodik a kapcsolat mert mindig élmény a találkozás, van mit várni, esetleg lehet rá készülni is h vmi újat csináljatok. Szerintem nincs ezzel nagy gond, ha vkik szeretik 1mást akkor kibírják így is. Meg jobban megbecsülöd ha egész héten vársz rá és végre találkoztok, mintha állandóan melletted van. Mondjuk én nem is ragaszkodom ahhoz h a bnőm állandóan a nyakamon legyen, elvégre volt nélküle is életem, amit nem adnék fel 1 csaj miatt sem. Így van szabadság is.
2010. ápr. 19. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen,mi is:) Egész jól bírjuk(már ha jól számolom 4 hónapja,ráadásul már az elejétől fogva csak hetente 1x tudtunk találkozni,ismerkedés gyanánt:D),hálistennek a drágámat nagyon megbízhatónak ismertem meg,úgyhogy legalább a féltékenységgel nincs probléma.Egyébként meg 100 km van köztünk:P Hétköznap ő ugye dolgozik,csak hévégén jön haza,én se tudok menni hozzá,mert a suli miatt nem vagyok túl mobilizálható.Hiányzik,hiányzik,én is neki,de mégis van benne jó is:nem ununk egymásra és ha végre megint találkozunk,nagyon tudunk örülni egymásnak:)Ha fél évvel ezelőtt kérdezel,azt mondom,hogy nem preferálom egyáltalán a távkapcsolatokat,mert ezelőtt volt egy NAGYON sz*r távkapcsolatom,ahol teljesen kikészültem(nem volt túl megbízható az exem,a távolság csak rontott a dolgokon...),természetesen rámsütötték,hogy betegesen féltékeny vagyok,közben pedig kapják be,mert miért ne legyen féltékeny az ember lánya,ha oka van rá?:DÉn mostmár azon fogok problémázni lassan,hogy hogy fogjuk egymást elviselni,ha majd jövő hónaptól állást vált,hogy többet tudjon itthon lenni...Mekkora problémák ezekxD

20L

2010. ápr. 20. 01:10
 5/5 A kérdező kommentje:
de régen mindennap találkoztunk:/ most meg nem lehet és már hónapok óta ez megy:S nem valami jó:(
2010. ápr. 20. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!