Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye hogy találkoznak?
2 lánnyal járok egyszerre (és nem vagyok egy szemét állat mert mind a kettőt szeretem az egyik tudja hogy más is van)
mind a kettő itt lakik a városban mekkora az esélye hogy az egyik meglát a másikkal?vagy egy jó barátnője?
nem nem passzolnám le
mellesleg nem vagyok szemét mert mint írtam az egyik tudja hogy van másom a másik meg tudja hogy más lányokkal is találkozgatok.csak azt nem hogy most van rajta kívül másom is.
Nos Kedves Kérdező!
Ha te nem vagy egy szemétláda akkor mi?... 2 barátnőd van egyszerre (ez is marhaság mert van 1 barátnőd és 1 szeretőd(mivel a szeretőd tud a másikról,de a normális csaj nem...tehát ő a szeretőd)..) csak hogy tudd.) És ha az elsőt szeretnéd nem szarnád le és csalnád meg... szóval lényegében két lehetőség van.
A, Vagy egy ritka nagy szemétláda vagy és megcsalod a barátnőd aki nagyon remélem hogy rájön hogy megcsalod.
B,Azt sem tudod mit érzel, nem tudod melyiket szereted...és ezért van " 2 barátnőd"....tehát nem ismered a saját érzelmeidet ami szerintem gáz...
És szerintem elég nagy az esélye hogy meglátják egymást, és lebuksz...ami helyén való lenne...
Amúgy 1 kort írhatnád....(mert az is alap infónak számít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!