Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye hogy találkoznak?
2 lánnyal járok egyszerre (és nem vagyok egy szemét állat mert mind a kettőt szeretem az egyik tudja hogy más is van)
mind a kettő itt lakik a városban mekkora az esélye hogy az egyik meglát a másikkal?vagy egy jó barátnője?
Annabell látom téged sem az eszedért szeretnek...
A nyitott kapcsolat és a megcsalás közt elég nagy a különbség.Nyitott kapcsolat lenne ha mind2 tudna a másikról és elfogadná ezt.. ,de mivel az egyik nem tud róla (ő az akit megcsal) ezért ez megcsalásnak számít. Szóval inkább ne kommentelj hanem ragadd meg az Értelmező kéziszótáradat...
17 éves vagyok és nem azért mert valamelyikük nem szeretné a sexet mivel egyikkel sem volt még csak petting azzal aki nem tud a másikról.
A másik inkább lánybarát leszámítva hogy smacizunk meg bulikba is inkább vele megyek mert a másik nem nagyon kimozdulós
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
kérdező írta hogy a másik is tudja hogy más lányokkal is találkozgat, ergo nyitott kapcsolat, fafej.
Szerintem kamu kérdés.
Szerintem a kérdezőnek egy barátnője sincs, nemhogy kettő. :D
((város alapterülete-(látótávolság*periférikus szélesség))/csajaid számával)/város alapterületével
jó matekozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!