Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sosem szólítottak le az utcán akkor én vagyok a világ legrondább nője?
Az oldalon író férfiak szerint egy átlagosan kinéző nőt is napi többször leszólítanak és gyakran hajtanak rá. Ők biztos tudják, ha ilyen magabiztosan állítanak ilyesmit.
Namost ha engem 22 év alatt sosem szólított le senki az utcán sem bárban akkor biztos ronda vagyok mint egy húsznapos vizihulla ugye? :(
Egyszer szólítottam le valakit mert útbaigazításra volt szükségem erre azt hitte fel akarom szedni és ez milyen gyenge módszer már
Kva anyd
Dehogy kérdező!
Nem függ össze a kettő, sőt.
Budapesti vagyok, mindenki megy az úton, fel sem néz, a többség nyomkodja a kütyüjét is közben, fülhallgatót használ vagy ebook-ozik.
Ráérő időben szoktam lassabban menni és azt figyelgetni, hogy hány ember néz egyáltalán a szemembe mondjuk 2 háztömb alatt a belvárosban. Sokszor nulla :)- legfeljebb ha összeütközünk, mert nem lát ki a fejéből, akkor meglepődve felnéz.
Engem sem szoktam leszólítani (a félspicces, félhajléktalan hümmögéseket, a "rendben vagy anyukám"-os BKK ellenőröket most hagyjuk is), de ettől nem gondolom azt, hogy baj lenne velem, sőt.
Azért sokakban szerintem az is benne van, hogy ha leszólítanak, akkor biztosan valamilyen reklám, tukmálás, termékbemutató, poltikai aláírásgyűjtés, cigilejmolás, vallási térítés, kizsebelés vagy egyéb kunyerálás akar lenni a dolog... sajnos sokkal több példa van erre nagyvárosokban, emiatt valahol érthető, hogy az emberek bizalmatlanabbak.
39N
Én pl sose írtam, hogy leszólongatnék idegen nőket. Inkább megkeresem őket online.
Az ilyen leszólításoknak egy jóideje semmilyen pozitív kimenetele sem volt nálam, sem a környezetemben.
Ha erre vágysz, hogy leszólítsanak, menj építkezések felé.
A külsődről nem merek nyilatkozni, merő spekuláció lenne.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!