Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Most akkor bejön nektek, ha egy nő ducibb vagy nem?
Egyik helyen azt olvasni, hogy fúj, neki soha nem kéne.. a másik helyen meg mindenki a kövérekre bukik.
Most akkor mi az igazság? :)
Mindenki különböző.
...engem kivéve. :)
Nekem nem jon be, nem a nagyon vekony nokre bukok de szeretem ha a csaj sportos, inkabb vekonyabb, formas.
A nagydarab csajok nem vonzanak nokent, baratnak viszont jok.
Már a kérdésfeltevés is tré! Ducibb. Az meg mi a f...???
Ismerkedek egy csajjal. Annyi hogy 175 magas, puhább a feneke és van egy kis babaháj rajta a hasa környékén. Nekem ő a duci.
A kérdező meg lehet a 160 centi 120 kilósakról állítja, hogy mindekik rájuk bukik...
Ki mire gondol a duci alatt... már ez is egy jó dolog mert aki van aki szerint a duci az a + 5-10 kiló és van aki szerint a + 30 is az...
Itt gyiken meg annyira punci hiányban állnak sokan ha már valakinek egyel több luka van mint neki akkor már neki pont az esete. Vagy egy kicsit rávehetőbb dolgokra pl dominás hülyeségek vagy hogy akár lenyeli vagy akár egy képért...
A valóság az hogy 10 emberből ha 2-nek bejön a duci nő... vagy 1-nek és azok sem lesznek feltétlen a legtökéletesebb kidolgozott testű férfiak akik persze a duci nőknek kellenek általában, mert nagy részük bomba 10/10 nek hiszi magát és ezért is olyan pasit keres.
Egy szórakozó helyen meg kell nézni kik a kelendőbbek vagy bárhol:) 10 pasiból ha 2-nek bejönnek.
Aza a baj a duci nőknek anyuciék és hazug barátnőik, és azok a férfiak akik csak dugni akarnak nyomják az egojukat és mondogatják nekik mennyire csinosak és ők abban a hitben élnek, hogy milyen jól néznek ki, nekik nem is kell semmit tenniük már magukért hisz őket mindenki elfogadja így ők is belenyugodnak. Némelyik azt hajtogatja ő a párjának így tökeletes, ja nyilván ha szereti mert alapvetően egy magavalragadó szemelyisege van nem fogja őt megbantani azzal hogy megmondja neki az igazat sőt még dicséeni is fogja de közben a párja ugyanugy csorgatja az utcán a nyálát a vékony karcsú nőkre...
Egyszerűbb nyilván elfogadnia valakinek magát zsírosan mint tennie ellene diétával és sporttal.
Én is voltam egykor túlsúlyos igaz rövid ideig mert azonnal cselekedtem, és azok akik azt állitják, hogy nem falnak 2 kézzel mégis kövérek nem igazán tudom elhinni mert olyan magas testzsír százalékot fenntartani salatabol nem lehet, ahhoz nagyon sok napi kalóriára van szükség, vagy épp fogalma sincs a helyes táplálkozásrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!