Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Most akkor bejön nektek, ha egy nő ducibb vagy nem?
Egyik helyen azt olvasni, hogy fúj, neki soha nem kéne.. a másik helyen meg mindenki a kövérekre bukik.
Most akkor mi az igazság? :)
Ez egy nagyon butus kérdés.
Van akinek igen van akinek nem.
Hányadjára tesszük már fel ugyanazt a kérdést...
Valakinek a kifejezetten duci, valakinek a teltebb plusz 10 kilogramos, valakinek a vékony lányok jönnek be.
Valakinek a kis mell, valakinek a nagy mell, valakinek a szőke, valakinek a barna és és és.
Mi ez a kérdés, hogy most akkor mi az igazság? Szerinted mindenki ugyanarra bukik?
Mit vársz? Mondjuk azt fujj kövérek vagy inkabb azt éljenek a kövér lányok?
Vagy nem vagy kibékülve a kövér lányokkal azért kérdezed ezt vagy te magad az vagy és itt akarod nyugtatgatni magad a pozitiv kövér fanok hozzászólásaival.
A duciság lehet vonzó egyes férfiak számára én viszont csak azt látom ezekben a hölgyekben hogy akaratgyengék.
Ha egy duci nő már férjhez ment, gyereket szült és/vagy idősebb elfogadom. De ha még fiatal és mindezek előtt áll nem tudom megérteni miért nem tesz valamit magáért hisz a túlsúly nem egészséges és mondjuk meg őszintén nem is annyira vonzó mint egy vékony hölgy akin bármilyen ruha/bikini csinosan áll és magabiztosabban is mennek végig az utcán.
Nincs az az étel ami örömet okozna annyira, ha valaki a tükörbe néz és nem érzi magát jól a bőrébe. Aki meg azt hirdeti ő elfogadta magát az hazudik.
Egyik sem! Az igazság az, hogy mindenkinek más jön be :D
Az egyik exem a vékonyakat szerette (hiába fogytam le, persze akkor se voltam jó, a lefogyást meg úgy kell érteni hogy 173 cm 65 kg helyett 56-7, szóval nem voltam bálna egyáltalán...) A mostani barátom meg megőrülne, ha ilyen vékony lennék megint. Pedig nem vagyok dagi most se, csak van fenekem meg mellem. Az előzőnek ez sem jött be, a csontsoványakra bukik.
Senki sem egyforma, meg kell kérdezni az illetőt, majd ő megmondja. De a kifejezetten kövérekre szerintem aligha fog bárki is bukni, a fontos helyeken telt és a generálban kövér között meg baromi nagy különbség van.
7. Válaszoló voltam nem is számítottam másra minthogy leleszek pontozva 0%-ra.
Gondolom a sok kövér nő sértődöttségében tette de azért valljátok csak be tudtjátok hogy van benne igazság amit leírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!