Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek írogatnak rám pasik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek írogatnak rám pasik, ha látják, hogy van barátom?

Figyelt kérdés

Facebookról van szó, nem társkeresőről (csak sajnos sokan annak használják a facebookot), valamint nem az van, hogy valaki rám ír, hogy "mizu?", én meg automatikusan úgy veszem a nagy egóm miatt, hogy fel akar szedni. Mindig tök örülök, ha rám ír egy régi ismerős, akivel sok éve nem láttuk egymást, én kis naiv azt hiszem, hogy majd jól eldumálgatunk, hogy kiből mi lett azóta, de nem..

Azért írnak rám pasik, hogy nem akarok-e randizni velük, meg érdeklődnek, hogy van-e barátom, meg rákérdeznek, hogy nem akarok-e járni velük(??)

Nem akartam facebookon "hirdetni" a kapcsolatomat, de emiatt kiraktuk, hogy kapcsolatban vagyunk, meg raktam fel 1 közös képet is, profilképnek, mikor már bő fél év után megelégeltem ezt a dolgot. Lehet ott rontom el, hogy nem spamelek napi 60 szelfit a barátommal, meg nem írkodjuk tele a falamat szívecskékkel, de szerintem így is elég egyértelmű.

Szóval: mit akarnak tőlem így? Minek próbálkoznak? Annyira szerencsére nem gyakori, hogy különösebben zavaró legyen, inkább csak teljesen érthetetlen számomra... Mit várnak tőlem?? :D

2016. aug. 16. 12:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem szívom mellre, csak egyszerűen nem értem, miért csinálják :D
2016. aug. 16. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!