Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert irogat smsket a volt baratom?
tobb honapja mar hogy szakitottunk o kert szunetet es en mondtam ki a veget.. De azido alatt is folyamatosan keresett meg talalkozni akart velem..
Miutan vege lett akkor is volt hogy hivott de nem vettem fel neki...
Utcan bamul ha talalkozunk...
Azota is hivott fel is voltam hajlando venni neki a telefont.. Beszeltunk haza akart hozni mert egy helyen voltunk(de nem talalkoztunk) de nem eltem a lehetoseggel..
Azota is latott, es mas lett rajtam valami rogton irt hogy de jol all..
Szerintetek? Nem birok rajta elmenni mindig is erdekes ember volt de... 😂😂😂

Gondolja, hátha egy menetre még el tudna vinni, mert egy ideje nem volt szex, arra meg még jó lennél. Ő eredetileg is így gondolta a szünetet, hogy nyugodtan csajozhat, de ha szexet akar, akkor előkap mint nyuszit a kalapból.
Nem kell vele foglalkozni, egye meg amit főzött.
Az addig rendben van, hogy legyezgeti a hiúságod, hogy kapar utánad, meg udvarolgat, de azért tudd a határokat. Egyrészt ha lesz körülötted valaki, el fogja marni, ami már nem lesz ennyire jó buli. Másrészt ha elgyengülsz, és beadod a derekad, akkor ő nyert. Utána se fogsz neki kelleni, csak tudni akarja, hogy ha akarsz, vissza tud kapni. Erre neki elég egy dugás bizonyítéknak, mást nem akar tőled. Ne add meg neki ezt.
A legjobb az lenne, ha szépen letiltanád a számát, nem vennéd fel a telefont, és örülhet, ha az utcán véletlen megpillant. Főleg, ha már más pasi fog karolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!