Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik ilyen sunyin a barátom?
Nem tudom hová tenni az új felismerésemet, mi szerint a barátom sunyi. Összetákolt valami nagyon gagyi számítógépet, és most minden áron úgy akarja beállítani a dolgot, mintha egy szuper akármit hozott volna létre, és arra akar rávenni, hogy az itthoni gépet adjam oda neki, meg fizessek még pár ezer forintot neki, hogy megkaphassam az ő tákolmányát. Tisztára furán viselkedik, mintha rajtam akarna nyerészkedni... Mondtam neki, hogy nekem nem érné meg ez az egész, de mégis tolja a hülye dumáját.
Ráadásul, (a barátom vendéglátós, és néha beszámol arról, hogy milyen vendégek voltak), elkezdte mesélni, hogy az egyik vendégcsajnak mekkora melle volt. Megjegyeztem, hogy ezek szerint jól megbámulta, erre ő: "Ja, nem, csak úgy néztük, hogy ilyen béna pasinak, hogy lehet ilyen jó nője..." - Régebben is ki szoktuk tárgyalni a dolgokat, de azért nem így szokott beszélni. Kezdenek fura dolgai lenni.
Szerintetek mit kéne tennem?
Szerintünk kérdezd meg tőle, hogy: "Józsikám, akkor mit keresel itt? Annak a csajnak nagyobb a melle, úzsgyi. A testvérednek, Pistának amúgy is nagyobb a farka a tiedénél!".
Mindenképpen beszélned kell vele, hogy ez téged kellemetlenül érint.
26/F
Egy k***og f@aszfej.
Hagyd el. Ne rajtad eloskodjon, huzzon hasznot. El ne add neki a gepedet. Ne legye mar h*lye. Hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!