Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csillagos ég, gyertyafény, tüzön fözés! Irány a romantika, vissza a természetbe! lányok ti tudnátok áram nélkül élni?
ha igen, akkor minek a saját lakás, meg minek fizetni a számlákat? meg egyáltalán munkahelyi stressz, tv, az agymosás, a megfelelési kényszer, a feleslegesen futott körök, a képmutatás, meg szavazni járás ???
miért??? miért nem lehet egyszerüen azt csinálni ami JÓ?
Félreértetek, túlbonyolitjátok, olyan dolgokra hivatkoztok amiről szó sem volt....
honnan lesz a kajád? ... csak mert áram nélkül élsz nem lehet eljárni boltba??
nem aztmondtam hogy teljesen izoláljuk magunkat az istenhátamögött, hanem hogy az extra luxus 21 edik századi igényekből egy kicsit visszábbvéve, egy egészséges, romantikus, fenntartható közegben lehet élni stressz nélkül.
nem mondtam hogy vadászni akarok, a gyüjtögetés még beleférne. de egyébként miért ne lehetne eljárni boltba?
vagy az a komment aki szerszámok nélkül akar nekiállni.... egyszál ruhában... meg csinálj magadnak ruhát... én egy szóval sem emlitettem ezt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!