Romantikus vacsora?
Szív alakú pizza az nem romantikus, hanem totál giccs és nyál.
A pizza maga okés - bár én sütnék, vagy valami tésztás cuccot, különlegeset csinálnék -, de akkor sima kerek.
A bor is jó ötlet, a gyertya szerintem felesleges, tegyél az asztalra 1-2 -t és kész.
nem lehet egy kicsit elegánsabb, és kevésbé giccses kaját csinálni? az szerintem romantikusabb lenne. valamilyen krémleves pl, és másodiknak valami kaja, amit szeret, de ritkán eszik?
pl. nálunk múlt héten volt lazacsteak spenóttal (mármint nem főzelékkel, hanem leveles spenót fokhagymával összepárolva) és főtt krumplival, kimondottan jól mutatott a tányéron (ok, kicsit ikeás éttermi hatása volt, de nem vészesen :D ).
Nálam (pasi vagyok) :
Kedvenc ételem, gyertyafény, hangulatos szerelmetes zene, és padlón vagyok... :) kész.
Szív alaku pizza - méregdrága a speciális forma miattu kínlódás okán, és mikor felvágtad, már oda is a szív alak - szal felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!