Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért titulálják a romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titulálják a romantikus lelkű fiúkat egyből törzsgyökeres homokosnak?

Figyelt kérdés

Ha egy férfinak olyan vágyai vannak, mint pl. egy gyertyafényes vacsora kettesben, vagy esetleg a hálószobában illatos gyertyák/olajok/füstölők, esetleg rózsaszirmokkal terített ágy kíséretében szeretkezés a párjával, ezt nem vállalja fel a férfitársai előtt, mert rögtön lehomizzák. (Vagy legalább is rámondják, hogy ott van benne a hajlam.)

Miért ciki ez férfiak körében, holott egy nő állítólag mindent odaadna egy kis romantikáért?!

Miért nem lehet ezt a férfiaknak egymás közt megbeszélni, esetleg tanácsot/ötleteket adni egymásnak?!

Miért tabu téma ez? 23/f

2013. febr. 6. 12:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Mert ugy viselkednek... Én is vittem barátnömnek ágybareggelit és ez is viszonylag ormantikus volt de nem besézlek erröl max utólag... Igy ne is haragudj de ha velem besézlne egy srác, a gyertyafényes vágyairól én is leb*ziznám... Ezt nem mondani kell hanem megcsinálni és akkor leszel romantikus és nem nyálas...
2013. febr. 6. 12:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Én még ezt nem tapasztaltam, pedig eléggé romantikus lelkű vagyok. Mondjuk nincsen barátnőm, tehát lehet, hogy ez az oka :( 19/F
2013. febr. 6. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Mármint tősgyökeresnek?
2013. febr. 6. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Mer aki illen az (BŐŐŐŐFFF) az nöm is igazsi férfi. Bezzeg mink! A Jocó zsinórba 3 Kűbányait is le tud tóni. Na az mán egy igazsi förfi
2013. febr. 6. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
#2 Igen, ez az oka. A lányok utálják a romantikát.
2013. febr. 6. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Én simán felvállalnám, ha ilyen vágyaim lennének.

Megvan hozzá a humorérzékem, hogy poénra vegyem, ha leb.ziznak. :D

2013. febr. 6. 12:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Biztos vannak ilyen férfiak. Bár még nem futottam össze ilyennel, sajnos. Ilyen nekem a mesékben létezik, pedig már nem kislány vagyok. Válaszom: Ez miért lenne ciki, nem értem. Te láttál már két férfit, aki tud beszélni ilyenekről? Na ilyen nincs. Eddig azt tapasztaltam, hogy elég sok mindent képesek nővel megbeszélni, akiben megbíznak. Viszont nem ez a téma. A férfiak nem beszélnek erről, mert nem mutatják ki egymást között az érzéseiket.

Ez is az a kategória. Bár ez csak az én tapasztalatom.

2013. febr. 6. 12:35
 8/14 anonim ***** válasza:
A nők vágynak erre. Nem ciki és nem b#zis. Persze vannak olyan nők is akiknek másik véglet kell, de csak egy darabig (kezdeti fázis). Mind ide lyukad ki a romantikához. Az érzés, hogy törődnek vele és jó szexel viszonozni fogják:)
2013. febr. 6. 12:46
 9/14 anonim ***** válasza:

A romantika két emberre tartozik, csináld és ne beszélj róla. Ha folyton hangoztatod, mennyire vágysz egy gyertyafényes vacsorára, az szerintem is csajos/b*zis dolog. Én romantikus lelkű férfi vagyok, mégsem b*zizott ezért le még senki sem, mert nem viselkedem b*zisan. Ha szereted az ilyen dolgokat, akkor lepd meg a barátnőd/kiszemelted ilyen gesztusokkal, ne arról áradozz, mennyire vágysz erre.

Sokan egyszerűen képtelenek szétválasztani ezeket a dolgokat. Sok férfi azt hiszi, attól lesz romantikus, hogy az amerikai filmek szirupos közhelyeiről áradozik (de most komolyan: rózsaszirmon szexelni szerintem nem fokozza a hangulatot), meg mindenkinek elmondja, ő milyen k*rva érzékeny, míg akad egy csomó pózer, aki meg arra sem képes, hogy egy kicsit kedves legyen a barátnőjével, nehogy valaki papucsnak vagy lányosnak nézze.

A magabiztos férfi egyik tulajdonsága, hogy nem azért teszi, amit tesz, hogy ezért b*zinak nézik e mások! Ha te így érzed jól magad, akkor legyél ilyen, és szard le, kinek tetszik. Ha valaki nem vevő erre, akkor ne beszélj vele erről. Felvállalni meg kiteregetni közel sem ugyanaz.

2013. febr. 6. 12:58
 10/14 anonim ***** válasza:

És ha egy férfi különleges, azt hamarabb megérzed, mint gondolnád. Ösztönösen felismered, és biztos vagy benne, hogy bármi történik, soha többé nem jön még egy, aki hozzá fogható.

Nicholas Sparks

2013. febr. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!