Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsak le egy pasit, ha túl romantikus és ömlengős?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hozzászokva az ilyen túl romantikus pasikhoz akik állandóan bújnak meg imádnak stb.. nem akarom megbántani mert aranyos fiú meg minden szinte még nem is ismer de már a jövőjét tervezi velem olyan.. Ted Mosby. ( így jártam anyátokkal :D )2013. jan. 27. 21:39
1/11 anonim válasza:
Vagy megszoksz vagy megszöksz, figyelj, ha nem az eseted, akkor ne járj vele. Ennyi.
2/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ezt elmosbultad.
3/11 anonim válasza:
Ha Neked ez a stílus nem jön be,akkor most mondd el Neki nyíltan,és keress mást!Nyilván Ő nem fog tudni változni,Te meg nem fogod tudni így szeretni.
4/11 anonim válasza:
Akkor te gondolom egy Robin-féle csaj lehetsz. :D
5/11 anonim válasza:
Ha gonosz vagy, röhögd ki. Ha nem, akkor beszélj vele.
6/11 anonim válasza:
Mondd el neki ezt, amit most nekünk is elmondtál!
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. öhm igen az a Robin féle csaj vagyok inkább.. Ehhez a pasihoz meg a Lily féle illene.. :D megmondtam neki hogy hagyjon fel ezzel a túl nagy ömlengéssel meglátom mi változik. :)
2013. jan. 28. 14:41
8/11 anonim válasza:
Elárulom, hogy semmi nem fog változni. Te nem változtathatod meg, mert ilyen a személyisége. Szóval, most egy ideig-óráig másik arcát mutatja, aztán minden kezdődik elölről. Ezt szeretnéd? Felőlem...
9/11 A kérdező kommentje:
Hát álltalában a pasik a kocsolat kezdete után max 3 honappal elkezdenek hanyagabbul viselkedni nem pedáloznak annyira..
2013. jan. 28. 15:00
10/11 anonim válasza:
Ez igaz... Lehet, hogy pont emiatt meg visszasírnád a romantikus énjét. Ez így szokott lenni. Mindig az kell, ami nincs és nem tudjuk elfogadni, ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!