Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy ilyen nővel? Kép

Figyelt kérdés

[link]

100% ugyanilyen láb, kicsit karcsúbb és 1 fokkal nagyobb pocak?

Vagy ez már túl kövér/csúnya a férfiaknak?

2016. aug. 15. 23:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%

ha az energiáink passzolnak, és van dolgunk egymással akkor a külső nem lenne gond. ha mélyen a szemembe néz, és iszonyat vonzalom van ott olvadnék el...

nehéz lehet nőként, a mindenhonnan plakátról magazinról ömlő "elvárás"okat lehetetlen teljesiteni, de a valóságban nem is kell teljesiteni őket. mindenki tökéletes a maga módján.

szerintem a képen látható lány sokkal életképesebb fizikailag mint bármelyik modell...

2016. aug. 16. 01:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát, érdekesen néz ki, de valszeg igen. Viszont azért a személyiségére kíváncsi lennék...
2016. aug. 16. 05:55
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha normális, akkor igen.
2016. aug. 16. 06:58
 14/24 anonim ***** válasza:
A teltséggel nincs semmi baj. De nekem az ő alkata pont nem tetszik. Mell nuku, ellenben sonkák dögivel. Inkább fordítva lenne... Szóval így nagyon nem az esetem. 30/F
2016. aug. 16. 07:59
 15/24 anonim ***** válasza:
13%
Fúj azok a zsíros hájas combok. + feminista kék haj
2016. aug. 16. 08:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem látok a külsején semmi kivetni való, szóval simán összejönnék vele.
2016. aug. 16. 09:01
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem is erősebb a csípőm, fenekem, combom, bár a hasam teljesen lapos, és mellem is van. Én azt tapasztaltam, hogy a férfiak jelentős részének bejön ez az alkat. Nekem folyton dicsérték a fenekemet, lábaimat, meg úgy mindenemet :) Viszont nem mindegy, hogy hogyan is áll össze ez az alkat. Rajtam bőven van izom is, rengeteget sportoltam régen, és most is minden héten szakítok rá idöt, így nem reng hájtömeg a combjaimon. Tegnap láttam egy hozzám hasonló alkatú lányt rövidnadrágban, és szó szerint hullámzott a combja minden lépésnél, pedig nem volt kövér. Persze, van, akinek így is szép, szexi, de nekem nőként ez nem tetszik, és szerintem ilyen adottságokra rá kell erősíteni izommal, hogy feszes és szexi maradjon. Plusz igen, sok múlik a stíluson, arcon.

Szóval, alavetően nincs vele baj, felesleges emiatt gátlásosnak, vagy önbizalomhiányosnak lenni, de nem szabad túlzásokba esni ego téren, és jót tesz, ha dolgozol magadon, hogy ne löttyett legyél, hanem feszes és szexi :)

2016. aug. 16. 10:17
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem bejön ez a típus.

25/F

2016. aug. 17. 09:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Kicsit aránytalan,hogy felül ketté lehet roppantani,olyan vékony,alul meg olyan a lába,mint két fatörzs,de ha normális,tudna találni olyan férfit,aki szereti.Valakinek kifejezetten bejön a nagy fenék.
2016. aug. 21. 00:45
 20/24 lutaker ***** válasza:
Gyalazatosan pici lapos cicik,aranytalanul nagy valog....nem az esetem.
2016. aug. 21. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!