Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elítélendő ha egy hosszú ideje egyedülálló férfi néha néha elmegy prostihoz?
Én nem ítélném el, megértem, hogy mindenkinek vannak szükségletei, és ha a férfi egy prostival akarja tenni, mert így egyszerűbb, hát tegye (nyilván ha nincs partnere). Engem inkább az érdekelne ebben az egészben, hogy a férfi miért nem keres párt magának vagy esetleg miért nem talál magának valakit. És tényleg csak érdeklődés szintjén, nem ítélkezésből.
N
"Engem inkább az érdekelne ebben az egészben, hogy a férfi miért nem keres párt magának vagy esetleg miért nem talál magának valakit. És tényleg csak érdeklődés szintjén, nem ítélkezésből."
Mondjuk azért, mert egyáltalán nem megy neki?! Vagyunk páran, akik "be vagyunk oltva" csajozás ellen, annyira nem értünk hozzá és azért mindenki elismerheti, hogy ez a világ nem könnyíti meg az ember dolgát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!