Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A társkeresőn miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőn miért csak kövér nők vannak?

Figyelt kérdés
Folyton csak duci, kövér nőket látok főleg 30 év felett. A vékony nőknek mindig van párja? Közben az utcákon, strandokon vékony nőkkel látok pasikat. Így nem lehet választani, ha csak duci nőket látok.

2016. aug. 12. 15:07
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Mert az utcàn vad idegen embert leszólítani az nem erőltetett....(de az). Az is, ha csak azért kikened magad és elmész diszkóba vonaglani,segget ràzni hogy egy pasi leszólítson. De ez csak egy példa volt.

A tàrskereső csak egy lehetőség a sok közül. Akinek nincs hozzá türelme az így jàrt.

2016. aug. 12. 22:16
 42/47 anonim ***** válasza:

Igaz. Nekem pl. qrvára nem volt türelmem az ottani nőkhöz. Leszedtem magam és azóta boldogan élek.

Férfiként ehhez kellhet egyféle hajlam, perverzió, mint ami a sales-es munkához is.

Akiben nincs meg, az jobb, ha hamar befejezi.

2016. aug. 12. 22:22
 43/47 anonim ***** válasza:

Milyen képpel vagy fent társkeresőn? Privátban is megmutathatod, de én azt tapasztalom, hogy nagyon sokan elbaltázzák, és én már abból is szűrök. Aki nem figyel oda, hogy milyen fotót rak ki, arról nem túl pozitív a véleményem. Például sokan tesznek fel homályos, befénylő, zajos, hangyás képeket, amin nem látszanak rendesen. Miből gondolják, hogy ez bárkinek is felkeltheti az érdeklődését, ha nem voltak elég igényesek normális minőségű képet választani magukról? A másik kedvenc, aki autóval meg a csupasz felsőtestével pózol vagy nagyon vagánynak akar látszani, az ilyenekről azt gondolom, hogy nagyképűek, vagy a nőket nézik hülyének és felszínesnek, kuka. Aztán aki bulifotón pózol, abból azt szűröm le, hogy gyakran belemegy az éjszakába, esetleg még a mértéket sem biztos, hogy tudja tartani. Szeretek én szórakozni, csak ennél szélesebb a palettám, szóval az ilyen ember nem feltétlenül az én világom.

Csak pár példát hoztam. Az is lehet, hogy szimplán nem tetszel nekik, akiknek írsz, van ez így, senki nem tetszik mindenkinek, aki neki tetszik. Nekem például írt nemrég valaki, aki hasonlított arra a fogorvosra, akit nagyon megutáltam, mert tönkretette gyerekkoromban a fogaimat, rémálmaimban sem akarom az arcát vagy hasonlót látni.

2016. aug. 13. 09:55
 44/47 A kérdező kommentje:

Időpont 08-13 09:55

Túlságosan válogatós vagy. Ha képekből próbálod leszűrni ki milyen ember. Na itt kezdődik a probléma! Inkább meg kéne ismerni valakit. Az csak az egyik oldala, a sok közül amit a képen látsz.

2016. aug. 19. 16:18
 45/47 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező,te inkább hallgass arról,ki a finnyás,vagy ki nem!
2016. aug. 19. 17:36
 46/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha én veszem a fáradságot, hogy jó minőségű, igényes fotót tegyek ki saját magamról, amin az, aki megnézi, rendesen lát, akkor én is elvárom, hogy erre más is képes legyen. Nem nagy ördöngösség, és ezzel megtiszteled azokat, akik megnézik az adatlapodat és a fotóidat. Ha meg teszel rá, milyen a fotó, amit kiteszel magadról, abból én azt szűröm le, hogy baromira nem érdekelnek azok, akik megnézik, nem vagy tekintettel másokra egy fikarcnyit sem, csak odahánysz valamit, jó lesz az is alapon, lehet, hogy máshoz is ilyen hanyagul, xarok bele módon állsz hozzá... Ha nem vállalod magad egy normális minőségű fotón, akkor ne ismerkedj társkeresőn fotóval, akkor járj vakrandikra, vagy ismerkedj személyesen.
2016. aug. 19. 19:55
 47/47 anonim ***** válasza:
Csak megsúgom, hogy a munkáltatók is szeretik nézegetni a munkára jelentkezők közösségi oldalait és a látható fotókat.
2016. aug. 19. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!