Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn miért csak kövér nők vannak?
Mert az utcàn vad idegen embert leszólítani az nem erőltetett....(de az). Az is, ha csak azért kikened magad és elmész diszkóba vonaglani,segget ràzni hogy egy pasi leszólítson. De ez csak egy példa volt.
A tàrskereső csak egy lehetőség a sok közül. Akinek nincs hozzá türelme az így jàrt.
Igaz. Nekem pl. qrvára nem volt türelmem az ottani nőkhöz. Leszedtem magam és azóta boldogan élek.
Férfiként ehhez kellhet egyféle hajlam, perverzió, mint ami a sales-es munkához is.
Akiben nincs meg, az jobb, ha hamar befejezi.
Milyen képpel vagy fent társkeresőn? Privátban is megmutathatod, de én azt tapasztalom, hogy nagyon sokan elbaltázzák, és én már abból is szűrök. Aki nem figyel oda, hogy milyen fotót rak ki, arról nem túl pozitív a véleményem. Például sokan tesznek fel homályos, befénylő, zajos, hangyás képeket, amin nem látszanak rendesen. Miből gondolják, hogy ez bárkinek is felkeltheti az érdeklődését, ha nem voltak elég igényesek normális minőségű képet választani magukról? A másik kedvenc, aki autóval meg a csupasz felsőtestével pózol vagy nagyon vagánynak akar látszani, az ilyenekről azt gondolom, hogy nagyképűek, vagy a nőket nézik hülyének és felszínesnek, kuka. Aztán aki bulifotón pózol, abból azt szűröm le, hogy gyakran belemegy az éjszakába, esetleg még a mértéket sem biztos, hogy tudja tartani. Szeretek én szórakozni, csak ennél szélesebb a palettám, szóval az ilyen ember nem feltétlenül az én világom.
Csak pár példát hoztam. Az is lehet, hogy szimplán nem tetszel nekik, akiknek írsz, van ez így, senki nem tetszik mindenkinek, aki neki tetszik. Nekem például írt nemrég valaki, aki hasonlított arra a fogorvosra, akit nagyon megutáltam, mert tönkretette gyerekkoromban a fogaimat, rémálmaimban sem akarom az arcát vagy hasonlót látni.
Időpont 08-13 09:55
Túlságosan válogatós vagy. Ha képekből próbálod leszűrni ki milyen ember. Na itt kezdődik a probléma! Inkább meg kéne ismerni valakit. Az csak az egyik oldala, a sok közül amit a képen látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!