Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn miért csak kövér nők vannak?
30-as nem lennének túl nagyok az igényei, ha saját maga sem lenne kövér.Igen, emiatt irreális.
Nos a nőknek is irreállisak az igényei, ha nem kell nekik kövér, ronda, vékony, alacsony pasi?
"Nem lennének túl nagyok az igényei, ha saját maga sem lenne kövér."
Haha Ez vicces, soha életemben nem voltam kövér. Mert mindig vékony voltam. Most már nem vagyok sovány, szedtem fel kilókat. De még mindig átlagos testalkatú vagyok. Úgyis az arc kinézet a döntő a nők számára.
És egy társkeresőn még el is kell jutni egy találkozóig. Viszont aki randizni akar, onnan főleg duci nőkkel tud. Nem nagyok az elvárásaim. Több duci barátnőm is volt eddig, de szeretnék vékonyat.
"A nők passzívabbak a társkeresésben, mint egy 3 hetes, bénultan született, döglött lajhár."
Ez pontosan így van. A nők maguktól nem írnak egy pasinak sem, inkább elvárják írjanak nekik a pasik.
És a való életben sem kezdeményeznek a nők se az utcán, sehol máshol. Pedig lehet szembe jön velem olyan nő akinek tetszem, és nekem is tetszik. De nem küld jelzéseket, én pedig nem szólítom le.
Kérdező, igazából fölösleges volt a kérdésed. Én is rühellem a dagadt nőket, még a közelségüket is.
nem kell velük vegyülnöd, ha nem akarsz.
Az utcán látod, hogy milyen, a neten meg tudsz szűrni és kép alapján is meg tudod ítélni a formáját.
Ha átbassxák a fejedet, így jártál, de tovább kell lépni.
jut elég vékony nő mindenkinek, hidd el. Próbálkozni kell és kész.
Ne légy hülye, sok van belőlük nagyon. Ha nagyon feminin típust keresel, ment el ilyen táncórákra(kizomba vagy mi a szar most a divat). Ott tipikusan férfit várnak, aki vezet, romantikus,stb.
Ha sportos csajt, akkor spinning, jóga, gym a te terepe, de ha elmész csak simán futni a tipikus futópályákra(Bikás park, M-sziget, Rákos-patak), ott is sokkal meg tudsz ismerkedni.
Ha nagyon hagyományos csajt keresel, a vallásos szakkörök, társaságok a te tereped, de ott sok szexben ne reménykedj.
Kimész a strandokra a hétvégén és meghívod egy fagyira azt, amelyik mosolyog rád.
A legegyszerűbb módszer pedig a net. Facebookon ráírsz, ha látod, hogy bejön és a te városodba való.
Felmászol a tinderre és jobbra húzod a vékonyakat, rászánsz esténként fél órát.
Na jó nem pont ilyen kinézetűt keresek, ez csak álomnő féle.
ma 20:22
A tindert hagyjuk, próbáltam, havonta 1-2 egyezés volt és vissza sem írtak, letöröltem. Annál xarabb t.keresőt nem láttam. A Facen sem fog visszaírni egy idegen pasinak az, akire csak ráírok.
Inkább élőben jobb ismerkedni. Ezek közül amiket felsoroltál egyedül strandra jártam sokat egész nyáron. De ott nem mentem oda senkihez. Nem hinném, csak úgy eljönne fagyizni egy lány. Én amúgysem szoktam élőben leszólítani senkit.
"A vékonyak meg nem válaszolnak egy levélre sem. Mert túl nagyképűek. Válogatnak, hisz megtehetik"
Vékony vagyok, de nem nagyképű.Én magamnak nem igazán tetszem.A férfiaknak tetszem, de nem közelednek.Lehet nem mernek...Csak társkeresőn, ott bátrabbak.Nagyképű ugyan nem vagyok, de sajnos van egy ideálom, amitől nem nagyon tudok eltekinteni.És alapvetően olyan vagyok, hogy borzasztó kevés férfi akad, aki tényleg megmozgat bennem valamit, akit minden tekintetben vonzónak találok.És nem feltétlen valami modell külsejű, gazdag alakot kell elképzelni, hanem az összhatás....Társkeresőn még nehezebb, mert ott csak egy képet lát az ember és lehet hogy az, akit egy rosszul sikerült kép alapján válaszra sem méltatunk, az élőben talán szimpatikus lenne.Így nincs meg az a plusz..ez a társkeresőzés olyan mesterkélt, erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!