Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, létezik olyan, hogy egy duci lány személyisége annyira magával ragad titeket, hogy a súlya már nem is zavar titeket?
Engem egy normális testalkatú férfi hívott el, pedig duci vagyok (176 cm/80kg). Azt mondta, hogy szerinte nagyon aranyos vagyok. Tudom, hogy nincs kőbe vésve, hogy csak hasonló testalkatú emberek jöhetnek össze, de körülöttem nem nyüzsögnek az ellenkező nem tagjai, és nem igazán tudom elhinni, hogy van olyan férfi, akit ne zavarna a duciság.
Szerintem kell lennie valami buktatónak a dologban.
Ti milyen esetben folyamodnátok olyanra, hogy közeledjetek egy ducihoz?
Nem.
Ha egy duci lány van, akinek szép az arca azt esetleg megdugom, de ennyi. Komoly kapcsolatra nekem átlagos vagy vékony alkatú nő kell.
24/F
"Szerintem kell lennie valami buktatónak a dologban."
Szerintem tévedsz - semmi rendkívülit nem látok ebben.
Én épp ma futottam össze egy duci lánnyal és azóta rá gondolok. Csak pár perc volt az egész. Rendelő előterében találkoztunk és a dokiról kérdeztem...
De huhh, nem megy ki a fejemből.
Ízlésesen és szexin volt öltözve. Pontosan tudta mi áll jól neki. Mosolygott, kedves, kellemes ember.
25/F
18-as
Magam sem szeretem a sportos lányokat, mert nőietlennek találom őket. Nem tetszenek az izmos nők, taszítanak.
Ráadásul a viselkedésük még a külsejüknél is férfiasabb.
Én a nőies nőket szeretem széles csípővel, vastagabb combokkal, szép bőrrel, de na, ebbe a leírásba azért elég durva csúsztatás volna belemagyarázni, hogy a dagadt nőket szeretem.
Ezt azért mondom el, mert mindenki szereti úgy értelmezni a szavakat, annyit megérteni a mondatokból, amennyi neki tetszik.
Ha valaki nem szereti a vékonyakat, sportosakat, az nem fog azonnal kapkodni a dagadt nőkért.
Ha valaki nem bírja a dagadt nőket az nem fogja automatikusan a sportost vagy a vékonykát kedvelni.
A fenti képeken lévő nők súlyát sztem megtippelni sem lehet, szóval én soha nem szabnék meg igényt súlyhatárral, de ettől még nem "mindegy" a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!