Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 158cm,50kg, kismell, közepes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

158cm,50kg, kismell, közepes fenék 18 éves nő, aranyos arc, barátkozó jellem. Vélemény?

Figyelt kérdés
Őszinte (nagyon) szókimondó,kedves , szeretetteljes ,barátkozó , jó beszélgető társ, az autók jobban érdeklik mint a magassarkúk (amit hordani se tudok mert nem tudok benne menni😂, ezért nem is próbálkozok hogy magasabb legyek nekem igy pont megfelel), pici(alacsony)" cuki" nő,pisze orr,dús ajkak,nagy barnás szemek, karcsú testalkat ,pici kezek,félhosszú szőke haj,ápolt,nagyon sokra tartja a higiéniát,nem társat keres mert ez nem egy társkereső..Csak véleményt szeretnék kérni így leírás alapján :) Érdekel :)

2016. aug. 11. 00:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Dobj egy privatot valakinek ismerkedj es maris van ertelme a leirasnak, mert ertelmet nyer szamara a szemelyed. Nem tudom erted-e?
2016. aug. 11. 01:11
 12/31 anonim ***** válasza:
Ja és "tudnák" helyett tudnék.
2016. aug. 11. 01:11
 13/31 anonim ***** válasza:

Ezek mind jó dolgok, de mint mindenkinek, neked is vannak rossz tulajdonságaid.

Nyilván ha csak pozitívumokat sorolsz, akkor tökéletesnek tűnhetsz. Így nagyon nem valós véleményeket fogsz kapni.

2016. aug. 11. 01:33
 14/31 Blade Bone ***** válasza:
Hát, pici vagy, nem szereted a magassarkút, ápolt vagy, szép lehet a hajad, dúsak az ajkaid, pici vagy, ügyelsz a higiéniára, szerintem ezek jók, de nem elegek. :)
2016. aug. 11. 01:35
 15/31 anonim ***** válasza:

18 éves nő?

Odébb van az még.

2016. aug. 11. 01:39
 16/31 anonim ***** válasza:
Ordít a kamutól a kérdés
2016. aug. 11. 01:55
 17/31 anonim ***** válasza:
Ha magasabb lennél, dugnálak.... Bár valószínűleg így is. :)
2016. aug. 11. 01:56
 18/31 anonim ***** válasza:

A véleményem az, hogy na, már megint egy önimádó, egófényezésre, és privát üzenetek halmazára vágyó önelégült kis tinipi.csa.

Kiírsz ide egy kérdést, és várod, hogy most 564 pasi idehányja, hogy dugna, szo.patna, meg amúgy is, milyen jó lenne neki ilyen jó kis bula esténként.

Valószínűleg beképzelt vagy, mint állat, és mivel nem volt meg a mai adag se.ggnyalás, itt szeretnéd pótolni, hajnali egykor. Ilyenkor még aludni kéne, mert megállsz a növésben. Ja, már megtörtént...

Azon töröm a fejem, hogy mi a kur.va anyámért raktad ezt a felnőtt párkapcsolat kategóriába, ha külön leszögezed, hogy nem társkeresésben vagy. Nem hát...

"Épp facér. Öl-hal a facér!"

Bocs, de sajnos én már alapból allergiás kiütést kapok az olyan kis pi.csáktól, akik itt akarják fényeztetni az egójukat, akár leírás alapján (hahaha, ne viccelj!) akár a pucér képeiket közkinccsé téve.

Masztizz egyet a privát üzenetekre, és áltasd magad, hogy nem fa.szt akarsz így szerezni.

De ezzel nem fogsz átverni senkit.

Okos egyébként nem lehetsz, mert ép eszű, normális csaj nem művel ilyeneket... Mármint nem jár fel a gyakorira hajnal egykor, hogy a leírás alapján hányan blokkolnák.

Tudom, nem erre a véleményre vágytál, de nekem akkor is ez a véleményem.

2016. aug. 11. 05:35
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Álomnő vagy!
2016. aug. 11. 06:03
 20/31 anonim ***** válasza:

Szerintem is egy nagy kamu!

Kedvesnek mondja magát,aztán egyből támadja le aki nem olyat ír,ami dícsérné!

2016. aug. 11. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!