Milyen kutyát tudnátok ajánlani nekem?
Akkor a beagle felejtős, hacsak nem szereted a kihívásokat. Nem hülye kutyák azok sem, de nem épp az együttműködő hajlandóságukról híresek.
Miért nem fogadsz örökbe? Ehhez amire neked kell, egyáltalán nem kell fajtatiszta kutya... sokkal jobban járnál, egy már fiatal felnőtt kutyával, amelyikről már lehet tudni alapvető tulajdonságokat.
Nekem beaglem van. Aranyos, okos, azonban makacs, és nagyon hiperaktív, kis akrobata. Mindent kipróbál, ahova tud felmászik, szóval, ha van energiátok egy beaglere... :)
Tacskó meg, átlagos. Amúgy ha szereted a lógófülű kutyákat (én is imádom őket), akkor ott a spanyol kopó, csak az ugyan nagy, és nem tudom milyen okos, meg szerintem nem is a legszebb kutya, de olyan füle van. Meg ott a basset hound (lehet nem jól írtam). Kb. mindegyik kutya megtudja tanulni ezeket a parancsszavakat, ha foglalkoznak vele, és rendesen megnevelik.
Ui.: Én még is a beagle mellett állok, bármennyire is belefáradtam ebbe a 7 hónapba, amióta megvettük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!