Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok az indokok amiért szakítanátok?
Megcsalás, hazugság, szeretet (nem szerelem!!!) hiánya, kompromisszumképtelenség..
Ezt szoktam mondani: "csak annyit mondok ne hazudj nekem, minden mást meg tudunk oldani"...
ha megcsalna,vagy ha beleszeretne másba. ha mással titokban randizna stb.. ezek nagyon súlyos dolgok, szakítanék .
még az is döntő dolog lenne,hogy megütne és szavakkal is folyamatosan bántana.
nyilván vannak helyzetek ahol nem hagynám el,hanem próbálnék segíteni rajta. pl ha történne egy tradégia és ő alkoholizmussal reagálna rá. akkor nem hagynám el,hanem vinném orvoshoz meg terepeutához és segítenék neki leszokni stb.. szóval alapvetően úgy vagyok vele,hogy kitartunk a másik mellett jóban-rosszban. ez alól kivétel tényleg,hogyha megcsal vagy megver.
megcsaláson kívül:
- megüt
- nyilvánosan megaláz
- durván elhanyagol, és többszöri megbeszélés után sem tesz semmit
- az anyja fontosabb neki, mint én, annyira, hogy akkor is őt abajgatja, mikor az anyósom engem bánt (nem saját tapasztalat, de eleget láttam ismerőseim körében ahhoz, hogy nekem ez vörös posztó legyen)
- kiderül róla, hogy állatokat kínoz, gyilkolt már embert eltervezetten, vagy durva meggondolatlanságból, erőszakolt már nőt stb.
- durván eligénytelenedik (én a hízást nem venné, ide, de pl. a fogmosás, hajmosás, fürdés elhanyagolását igen)
- ha nem lehet vele elegáns helyen megjelenni, mert nem tud viselkedni és rendesen felöltözni
- ha durván szenvedélybeteg lesz, és nem hagyja, hogy segítsek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!