Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok az indokok amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok az indokok amiért szakítanátok?

Figyelt kérdés
Csupán érdekel, mert ismerek olyat is, aki csak akkor szakítana ha például a párja megcsalná. Ellenben olyat is, aki már a legapróbb problémákat szakítással oldaná meg.
2016. aug. 10. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmiért nem szakítanák.
2016. aug. 10. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
kritizálna, kiállhatatlanná válna, mindenbe belekötne, mindent megkérdőjelezne, nem lenne jövőképe, rászokna a dohányzásra
2016. aug. 10. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Amit a 2# leírt.
2016. aug. 10. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
ha kritizálna, folyamatosan elégedetlen lenne velem, más nőkkel írogatna titokban
2016. aug. 10. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:

- ha beleszeretne más nőbe a férjem, és vele akarna élni

- ha a személyisége drasztikusan megváltozna, és nem is lenne hajlandó változni (gondolok itt agresszióra, szerencsejátékra elsősorban, amik a családunkat veszélyeztetnék -> gyerekkel biztos hamarabb lépnék, amíg ketten vagyunk, magamat kevésbé féltve tovább küzdenék azért érte)

most hirtelen ezek ugrottak be "legsúlyosabb" esetként, de nehéz elképzelnem ilyen eseteket, mert szerencsére nagyon jó emberhez mentem hozzá feleségül

2016. aug. 10. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha...

1. megenné a gofrimat.

2. kilyukasztaná a pöttyös lasztim.

3. azt hazudná, hogy a télapó csak kitaláció.

4. nem engedné, hogy maszturbáljak az Eiffel-torony tetején.

5. hordaná a magassarkúm

Jelenleg ennyi :D

30/F

2016. aug. 10. 19:34
 7/13 Titusztitusz ***** válasza:
Csak a megcsalásért...Semmi másért...
2016. aug. 10. 19:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Megcsalás (érzelmi megcsalás, fizikai: már csók, tapi is), időközben bekövetkező teljesen más életcélok, álmok, vágyak, kompromisszumképtelenség a mindennapi dolgokban, hirtelen személyiségbeli változás stb.
2016. aug. 10. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:

megcsalás instant szakítást eredményezne...

exemmel azért akartam szakítani, mert hisztis volt, állandóan negatív volt és bármit tettem semmi nem tetszett neki, bármennyire igyekeztem mindig csak a rosszat kaptam, a jót nem is értékelte szinte és ez lelkileg kikészített...elhidegültem és én is hasonlóan reagáltam...de ő nem akart szakítani, így én sem adtam fel, mert azt mondta lesz javulás...hát nem siette el :D de a végén telefonon ő szakított :D így is lehet, ha majdnem 2 év neki ennyit jelent, nekem miért jelentsen többet? :)

akkor szakítanék, HA a kapcsolat rossz és a másik nem is akar tenni azért, hogy jobb legyen! ha úgy érzem hiába próbálkozom...én nem adom fel az első próbálkozásra, de nem bírom örökké...

23F

2016. aug. 10. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha gyökeresen megváltozna a természete, ha már nem szeretnénk egymást (és itt nem szerelemre gondolok, hanem szeretetre), ha megcsalna.
2016. aug. 10. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!