Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt az első csókotok?
Figyelt kérdés
Ide csak az írjon, akinek van türelme és ideje, mert RÉSZLETES fogalmazást kérek.:D
Ja, és lehetőleg írjátok oda, hogy hány évesek voltatok és hol történt!
(Nálam a "szájrapuszi" is csóknak számít, tehát ha nektek olyan volt az első, akkor azt írjátok!)
Még óvodában történt. Volt egy szőke kék szemű kis srác, egy csoportba jártunk. És végül is kitalálta, hogy én vagyok az ő szerelme. Népszerű, nőcsábász kis emberke volt már amennyire oviban az lehet az ember. Tőle kaptam az első szájrapuszit, amikor kint voltunk az udvaron, elbújtunk egy sarokban. A legjobb barátnőm takart minket az óvónők elől, ő pedig megpuszilt. :D
Már el is felejtettem, hogy velem ilyen is történt, a kérdésed által jutott eszembe. :D
2010. ápr. 18. 21:10
2/12 anonim válasza:
Jajajajajaaaaaa még most is itt a kellemes kis bizsergés a gyomromban, elég volt csak visszagondolni rá :) 14ésfél évesen, fülig szerelmesen, egy nálam 9 évvel idősebb pasival - és még mielőtt leszólnátok, csak ártatlan csók volt, kezem-lábam remegett utána, ahogyan azt kell :)
2010. ápr. 18. 21:11
3/12 anonim válasza:
hát nekem elég gáz volt.:D azóta is csak rossz élményem van és meg is utáltam. szóval az első elég meghatározó
én asszem 12 éves voltam és épp aznap jöttem össze azzal a sráccal akimár egy éve tetszett...bár nem nagyon ismertük egymást csak egy baráti társaságunk volt namind1..szóval aznap hazakísért és épp mentem volna fel mikor elkapott és egyszerűen letámadott ráadásul mindkettőnknek nyitvavolt a szeme ..elképesztően undorító volt :/
15/l
2010. ápr. 18. 21:13
4/12 anonim válasza:
de persze ez nem szájra puszivolt..:S
2010. ápr. 18. 21:14
5/12 anonim válasza:
11 évesen voltam, és a barátságból szerelem lett. ÉS megkérdezte Gábor, egy jó párszor,h kérek e tőle puszit, és mondtam,h igen. Mindig ezt válaszoltam. És automatikusan puszikat adott, és egyszer csak nem az arcomra,vagy anyakamra ment ,hanem a számra :D
2010. ápr. 18. 21:14
6/12 anonim válasza:
Egy teljesen ismeretlen lánnyal történt. Lesz*pattam és a szájába ürítettem a tárat. Utána megkérdeztem, hogy csókolózhatnánk -e, mert nagyon szeretném. Ennyi.
Kort inkább nem írok ...
2010. ápr. 18. 21:15
7/12 anonim válasza:
11 évesen,az első fiúmmal egy osztálybulin üvegeseztünk és hát akkor...
2010. ápr. 18. 21:16
8/12 anonim válasza:
16 éves voltam és az akkori barátom elkísért a buszmegállóig.Nyár volt,napszemüveg volt rajtam. Nagyon nem akartam levenni, mert nagyon ideges voltam és nem akartam ,hogy lássa a srác.Nem akartam,hogy tudja totálisan szűz vagyok,mert idősebb és tapasztaltabb volt nálam.Tudtam,hogy meg fog csókolni.Ő persze próbálta levenni rólam a napszemüveget(gondolom,hogy ne akadályozza a csóknál:) Elkezdett esni az eső, de még akkor is ragaszkodtam a hülye napszemüveghez. Így az első csókom napszemüvegben volt és esőben:)) Jó volt:)A sráccal már évek óta barátok vagyunk és kicsit kiakadt,amikor mondtam ,hogy ő csókolt meg először:)
2010. ápr. 18. 21:19
9/12 anonim válasza:
azt hiszem 12 éves voltam, egy táborban voltunk, üvegeztünk. ott kaptam az első szájrapuszimat:)
az első csókot pedig 13 évesen egy olyan sráctól, akibe szerelmes voltam. aztán később kiderült, hogy ő csak kihasznált. :S de azért jó volt:D
2010. ápr. 18. 21:22
10/12 anonim válasza:
16 éves voltam, ő 30, egy nagyobb buli után átmentünk páran egy csendes kis kocsmába, ott volt az a srác is, aki nagyon tetszett nekem. Nagyon részeg volt mindenki, én is, a srác minden áron csókolni, de nem akartam hagyni magam, mert féltem egy kicsit az első csóktól, a társaságból meg mindenki minket nézett. Aztán végigcsókolta az összes barátnőmet, hogy megmutassák, nincs ebben semmi... Na, utána meg pláne nem akartam. De pár óra ostromlás után, mikor már feladta, mégis csókolóztunk, és nagyon jó volt, nem bántam meg (annak ellenére, hogy azért így utólag eléggé gáz a történet).Később (azért nem aznap) több is lett a dologból :) Azóta sem csókolt meg senki olyan jól, mint ő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!