Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Partnerkeresésnél mennyire számít a helyesírás?
Kiábrándító, ha valaki helytelenül ír. Nyolc osztállyal is illene tudni helyesen írni. Persze pár hiba nem gond, én is szoktam hibázni néha, de amikor egy mondatban több a hiba, mint a szó, akkor inkább hanyagolnám a társaságát. Én is telefonról írok, mégis megy a helyes írás. Ez csak kifogás, hogy leplezze a hanyagságát vagy tudatlanságát, esetleg mindkettőt.
2016. aug. 7. 18:31
12/26 anonim válasza:
Rövidíteni lehet, még az ékezetet is elhagyhatod, ha nagyon akarod, de a helyesírás az alap, hozzátartozik az alapműveltséghez. Úgyhogy akinek rossz a helyesírása az nálam kuka. L
2016. aug. 7. 18:43
Én beszélgettem itt már sokféle emberrel.
Jogászok ászával, aki gyakornok most, de már akkora az arca, hogy be sem fér az ajtón vele. Az igéket viszont nem tudja jól használni E/1ben. Ilyeneket ír: alszok, játszok, öktözök, eszek... Stb
Férfiak meg mind mérnöknek hazudják magukat, de ők sem tudnak helyesen írni. Ráadásul, beszélgetés közben elég lekezelő a stílusuk.
Nem igazán találkoztam még ezen az oldalon olyan emberrel, aki kulturáltan és helyesen tudna írni.
Én sem írok tökéletesen, de azért igyekszem.
Aki nálam rosszabbul ír, azzal a férfival nem tudnék elképzelni komoly kapcsolatot.
2016. aug. 7. 18:48
14/26 A kérdező kommentje:
örülök h a kommentelők igényes társaság lehetnek ilyen téren :)
semmit nem számít! csak akkor ha nem néz ki jó az ember, abba kötnek bele, hogy legyen mibe. (ürügy hogy lerázzanak)
2016. aug. 7. 19:02
Eléggé fontos tényező, nálam nagyon számít.
Jó, hibázni lehet párszor, emberek vagyunk, de a 'semmi kihívás' jellegű szavakat, központozást, szövegalkotást ismerje azért, na. :))
2016. aug. 7. 19:13
Ha a nálamot nállamnak írja,a hülyét j-vel,vagy nem ír ékezetekkel és nem is próbálkozik avval írni,nálam kuka.Ha magyar az illető,írjon annak megfelelően.Ha más náció,akkor nem kukacoskodok ennyire,hanem örülök,hogy az anyanyelvemen próbálkozik.
2016. aug. 7. 20:51
utòlsó én tudok hejesen, irni még se birnak a nök. xD
2016. aug. 7. 21:32
uccsó,amilyen stílusban tudsz írni,még meg is lepődsz?
2016. aug. 7. 21:49
2016. aug. 7. 21:53
Kapcsolódó kérdések: