Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szerelmesek drogosba (füvesbe)? Mik a tapasztalatok, tanácsok?
A barátomról van szó, úgy érzem szeretem, de félek, hogy soha nem fogja abbahagyni a szert, és hogy talán máshoz is fog nyúlni. Mit kellene tennem, ha egyszer szeretem.
Vagy ezek csak hamis érzelmek lennének részemről, talán csak sajnálom?
a szert :DDDD
Tudtad hogy a marihuána több országban legális? Vagy hogy gyógyászati célokra használják? Esetleg, hogy még egy ember sem halt meg tőle? Vagy hogy a nikotin/alkohol sokkal erősebb függőséget okoz nála?
Gondolom te vagy az aki nemrég kiírt egy hasonló kérdést, ott még csak alkalmi fogyasztónak nevezted a fiút...
Nem vagy belé szerelmes szerintem, tanulj egy kis elfogadást és olvass utána a marihuánának.
Úgy beszélsz, mintha heroint fogyasztana intravénásan..
“ájm a réjnbó tú“
A mai világban belefér. Ez legyen a legnagyobb hibája
#4 arra gondoltál, hogy az nem fű volt?
a marihuánától senki nem fog őrjöngeni... ellenben az alkohollal ami agresszívvá tesz
Az én párom is füvezet amit nem tudtam, mire kiderült mit csinál kemény drogokat is elkezdett használni.
Hiába volt elvonón, egy ideig nem csinálta majd újra elkezdte.
Sajnos már nincs velünk, a drokokat választotta ami elvette tőlünk...
Kérdező,ezt nem tudod elfogadni,mert nem először kérdezed . Itt pedig hiába teszed fel a kérdést,mert a vélemények megoszlanak.
A fëlelmed nem alaptalan,nem hagyja abba és esélyes,hogy keményebbekhez nyúl.
Nekem semmi bajom velük,mivel nagy ívből elkerülöm őket. Nem is ítélkezem,mindenki úgy cseszi el az életét,arra költi a pénzét,amire akarja.
Egy a lényeg: tartsák magukat távol a családomtôl,barátaimtól.
A Nagy Törvénytisztelő :D Gondolom az a fajta baleek vagy aki mindig "törvényesen" intéz mindent és le is gombolják rólad a megfelelőe nagy összegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!