Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti lenyelnétek ha a férfi szexkapcsolatban ezt kéri tőletek?
20-as nyugodj meg a legtobben nem csinaljak, ahogy a baratnoimmel beszeljuk, nem nyelik le.
Es sokan az oralt se szeretik...
Ahogy gondoljátok lányok. Én soha egy olyan lánnyal nem jártam, aki nem szopott és megmondom az őszintét, nem is tervezek ilyen lányokkal járni.
Ellenben szexkapcsolatról beszélünk, ami szinte csak a szexuális élvezetekre van kihegyezve, szóval nem tudom, hogy egy ilyen lány mint ti, vajon miben reménykedhet szexkapcsolat terén.
22. En lenyelem, szoval reszemrol nem problema, csak mondom, hogy baratnoim kozott ez egyaltalan nem jellemzo - elozo oldalon leirtam parat.
Szeretek szopni, szoval ha ugy nezzuk jo dolga lesz a paromnak majd.
Kifejezetten elvezem es benedvesedek tole.
Viszont en is elvarom az oralt cserebe. Nem am csak en csinalom.
A mostani szexkapcsolat szexualisan tokeletes. O is imad nyalni en meg szopni. Jokat dugunk. Analert nincs oda igy nem erolteti, nem is erdekli, szoval tok jol kijovunk igy.
23-as
Igen, így viszont bocs, te jó vagy.
Amúgy sosem értettem ezt a te nem csinálod, akkor én sem kérdést.
Én is imádok nyalni, szinte felfalom a nőt, de sose tenném ezt barter alapjává.
Igenis akarom, hogy szopjon és igenis akarok nyalni, mert egyszerűen szuper és a szex nem valamiféle tornagyakorlat, melyben az elemeket pontozzák.
Eleve rossznak hat az a gondolat, hogy nem akar minden áron örömet okozni nekem, hanem hivatkozik 6-7 indokra, hátha lesz közte olyan, amit majd el tudok fogadni...
Utálok szopni de megcsinálom, lehetőleg húzzon kotont.
Szóval se arcra se szájba nem tűröm el.
Kivétel a szexpartnerem nála még élvezem is a dolgokat lenyelni biztos nem fogom ez őt nem zavarja és nekem sem kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!