Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az az alak, ami nőies,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az az alak, ami nőies, és szexi is?

Figyelt kérdés
LINKELJETEK KÉPET!:)
2016. aug. 6. 11:52
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

ha van ilyen mosolyod, mint a képen a lánynak, akkor simán lehetsz szexi :P

de ha besavanyodott vagy és állandóan a súlyod a probléma, akkor az elég taszító tud lenni...

23F

2016. aug. 6. 14:27
 32/54 anonim ***** válasza:

nem tudom. persze van akinek bejön egy ilyen nő, van akinek nem, ezzel nincs baj.

nekem például bejön az amit a #21-ben linkelt a kérdező, de csak akkor, ha a lány el tudja magát fogadni

2016. aug. 6. 14:32
 33/54 A kérdező kommentje:
Ha így jól érzi magát, akkor nincs szüksége sportra, és ahogy elnézem neki nem sok gondja van magával.
2016. aug. 6. 14:32
 34/54 A kérdező kommentje:
A #21-et én linkeltem.:D
2016. aug. 6. 14:34
 35/54 anonim ***** válasza:

"Ha így jól érzi magát, akkor nincs szüksége sportra, és ahogy elnézem neki nem sok gondja van magával."

valahol erről van szó.. nincs borzasztóbb, mint mikor nem fogadja el magát, de ez nem abban testesül meg, hogy mondjuk sportolni kezd, hanem abban, hogy nem mer felvenni egy bikinit, nem mer levetkőzni a hálóban...

2016. aug. 6. 14:35
 36/54 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki, ha így lennék, de még a rövidnadrágot is kerülöm. Bár még 55 kg-mal se mertem sose le menni a strandra. Kiskoromban is túlsúlyos voltam, akkor sokat csúfoltak, gondolom ebből adódik. Aztán mindig azt mondják, hogy arcra szép vagyok, csak hájas.:D
2016. aug. 6. 14:41
 37/54 anonim ***** válasza:
hmm... erre nem tudok mit mondani. csak azt tudom elmondani, hogy férfiként mit érzek ha ilyen alkatú nővel vagyok, mit szeretek és mi az amit nagyon nem.
2016. aug. 6. 14:45
 38/54 anonim ***** válasza:
Véletlenül se sportolj és egyél normálisan. ;) Inkább dolgozz azon, hogy 'elfogadd magad'. Ez való neked.
2016. aug. 6. 14:47
 39/54 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy most ezt bunkóságból írtad-e, de normálisan eszek, és sportolok, meg írtam, hogy rajta vagyok a fogyáson. A túlsúly senkinek se 'való'.
2016. aug. 6. 14:50
 40/54 A kérdező kommentje:
De amúgy az eredeti kérdésre még jöhet a válasz.:D
2016. aug. 6. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!