Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az az alak, ami nőies,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az az alak, ami nőies, és szexi is?

Figyelt kérdés
LINKELJETEK KÉPET!:)
2016. aug. 6. 11:52
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Az előbb írtam le, hogy nem akarok, de amúgy kb. ilyen.

[link]

2016. aug. 6. 14:06
 22/54 anonim ***** válasza:

Kicsit húsos, viszont az arcod nagyon bejön.

5-6 kiló mínusz és vinnélek is fagyizni...

2016. aug. 6. 14:07
 23/54 Titusztitusz ***** válasza:
34%
Nade kérdező...Amennyiben ÍGY NÉZEL KI mint a képen szereplő hölgy,úgy BITANGUL JÓ NŐ LEHETEL...Ezt veheted nyugodtan bóknak is...
2016. aug. 6. 14:09
 24/54 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok rajta, csak az alakunk hasonló. Szöveget is olvass, légyszi.
2016. aug. 6. 14:10
 25/54 anonim ***** válasza:

LOL :)

Komolyan, emberek, az értő olvasás manapság látom keveseknek megy :)

A képen nem a kérdező van, még akkor sem ha a GYK-n bármelyik csaj képére rögtön 1000-en vágják rá, hogy kell ;)

2016. aug. 6. 14:11
 26/54 anonim ***** válasza:

Kérdező: Szerintem egyébként ez nőies alkat, és még bőven jó, de hasban valóban kevesebb kellene a képen lévő lánynak is.

Viszont szerintem ez még ezerszer jobb, mint a Kimi lány :)

2016. aug. 6. 14:12
 27/54 anonim ***** válasza:
Bocs, tényleg nem olvastam el :)
2016. aug. 6. 14:12
 28/54 A kérdező kommentje:
Semmi baj.:D Köszönöm, a túlsúlyos, és a normál között egyensúlyozom, de igyekszem fogyni.:)
2016. aug. 6. 14:17
 29/54 anonim ***** válasza:
Kérdező: szerintem a túlsúlyostól azért ez az alkat messze van. Inkább azt mondanám, hogy a normál és a pár kiló felesleg között
2016. aug. 6. 14:21
 30/54 anonim ***** válasza:

Tényleg vicces, ahogy rávágják egyből, hogy milyen jó nő. Pedig igénytelen alak.

Kim alakja pedig semmi különös, egy 140 centi (najónem :D) magas kis hobbit aránytalan fenékkel, és olyan testkompozícióval, hogy olyan benyomást kelt mintha életében nem sportolt volna 10 percet sem. Elég gáz, ha annyi pénzből, olyan feltételek mellett ennyit tud felmutatni. Sok random lánynak az utcán sokkal jobb alakja van.

De ez az én véleményem, én elfogadom másét. :)

2016. aug. 6. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!