Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az az alak, ami nőies,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az az alak, ami nőies, és szexi is?

Figyelt kérdés
LINKELJETEK KÉPET!:)
2016. aug. 6. 11:52
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

Kérdező: semmi gond, én férfi vagyok, szóval nem kell, hogy azonos legyen az ízlésünk (bár ilyen formában elmehetek veled randizni, mert nem fogunk azonos csajokra hajtani ;)

Egyébként hasonló alkatod is van? Vagy csak szeretnél ilyet?

2016. aug. 6. 12:54
 12/54 A kérdező kommentje:

Ezt a 'bejön nekem'-et úgy értettem, hogy magamon el tudom képzelni.:D

Amúgy hasonló, csak rajtam nem oszlik el a súly ilyen arányosan, meg a hasam is nagyobb, sajnos.

2016. aug. 6. 13:13
 13/54 anonim ***** válasza:

Én is el tudnám képzelni magamon.. :D

Sokan nem vizuális típusok ezen az oldalon, így egy képpel demonstrálhatnád, hogyan is nézel ki. :)

2016. aug. 6. 13:20
 14/54 anonim ***** válasza:

Ezért nem értem a nőket. Ez a Kim csaj szerintem a nagyon jó genetika mellett nagyon jó sebészekkel is rendelkezik.

Mégis mindenki arra vágyik, hogy hasonló legyen, a 40 kilós keskeny csípőjű lánytól a nőiesebb alkatúakig, pedig kb 90%-uk legkésőbb a sebészes résznél elbukik :P

2016. aug. 6. 13:23
 15/54 anonim ***** válasza:
Nadine Jansen talán
2016. aug. 6. 13:34
 16/54 anonim ***** válasza:

az #1-es által linkelt csaj bejön, de a #7-esé sem rossz :)

23F

2016. aug. 6. 13:37
 17/54 A kérdező kommentje:

Miért ne akarnának rá hasonlítani, ha szexi?:D Lehet nem kapják meg, de vágyakozni lehet, közben meg kihozni a legjobbat saját magunkból. Nem kell emiatt úgy érezni, hogy ha ezt nem érem el ezt, akkor nem lehetek szép.

Nem akarom vizuálisan bemutatni, elég elmondanom, hogy nincs szép alakom, plöttyettem vagyok Kim-nél.:D

2016. aug. 6. 13:54
 18/54 A kérdező kommentje:

-ezt

*Plöttyettebb

2016. aug. 6. 13:55
 19/54 A kérdező kommentje:
#13 most esett le..:DD
2016. aug. 6. 13:57
 20/54 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Mi lenne ha feldobnál ide egy képet magadrol? Nos? Mit szólsz az ötlethez?
2016. aug. 6. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!