Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztaltabb nőként, belemenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltabb nőként, belemennétek egy kapcsolatba egy szűz férfival?

Figyelt kérdés
Mennyire számít ez egy kapcsolatban? Esetleg tudtok tapasztalot mondani? Mennyire hátrány vagy előny?

2016. aug. 5. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ha komoly kapcsolatot szeretnél, később akár házassággal, gyerekkel stb, akkor ez nem kellene hogy befolyásoljon. De ha már feltetted ezt a kérdést akkor igen valószínű hogy csak jókat akarsz dugni valakivel és élvezni az "életet", és ez esetben pedig elég nagy hátrány...
2016. aug. 6. 00:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatot szeretnék, máshogy nem is működne nálam. Csak azt sem szeretném, hogy neki kellemetlen legyen az első pár alkalom.
2016. aug. 6. 00:22
 13/16 WheneverYouWant ***** válasza:
rettentő nagy hátrány hogy foggalmad nincs hogy okozz egy nőnek örömet. És még akkor sem lesz majd amikor már azt hiszed hogy van... meg még az után sem... ez egy elég hosszú folyamat amit gyakorolni kell.
2016. aug. 6. 01:05
 14/16 anonim ***** válasza:

"már feltetted ezt a kérdést akkor igen valószínű hogy csak jókat akarsz dugni valakivel és élvezni az "életet", és ez esetben pedig elég nagy hátrány"

Elég együgyű vagy :D

2016. aug. 6. 09:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért adódik az a kérdés, hogy egy meglett férfi hogy a francba nem jutott el soha egy punciig sem és tegyük félre az erkölcsösködő tetszelgést a házasságig tartó önmegtartóztatással.

Én igenis nekifeszültem, hajtottam, hazudtam, lecsaltam a bugyit, tehát megharcoltam a magam csatáit egész életen át, hogy puncihoz jussak. Ott végigmentem az elkövetendő hibákon, csalódásokon, idétlenségeken és végül eljutottam odáig, hogy ha ma egy lány egy szál punciban áll előttem, egy pillanatig nem félek attól, hogy ne tudnék vele mihez kezdeni, ne tudnék egy jó dugást kihozni belőle.

Jól tudom éreztetni a nővel az önbizalmamat és azt is könnyen érem el, hogy gyönyörűnek, kívánatosnak érezze magát. Ezek pedig fontosabbak a nagy faroknál vagy a kerek melleknél ahhoz, hogy a nő igazán élvezni tudja.

Az előjáték, a visszacsatolások helyes értelmezése vagy az orgazmus utáni bújás nem csak elméleti fogalmak számomra, mint egy kezdő számára.

A srácod felelőtlen volt abból a szempontból, hogy ezeket a több év alatt összeszedhető, építő tapasztalatokat mind elmulasztotta és egy 16 éves, kezdő srác harcait lesz kénytelen végigcsinálni, a partnere pedig vagy átveszi az irányítást(és ezzel a férfi szerepet) vagy elfogadja a szar szex élményének valószínűségét.

Egyik sem jó kilátás egy átlagos, normális szexuális igényű, felnőtt nő számára.

2016. aug. 6. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:

#14: Elég ostoba vagy :D

Látod, ilyet én is tudok...

2016. aug. 6. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!